Quantcast
Till salu inom: ”

klädsel babykorg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Ikea ektorp

Tyresö
Hörnsoffa

Lomma
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min syskon duo bubbelvagn då vi inte behöver den mer, den har till två extra sufflett i vaxtyg hemsydda med tillhörande blöjpåse och påse för byte kläder. se bild!! original sufflett ingår. Helt nya däck! Klädsel på vagnen är LITE solblek på sidorna se bild!.Till vagnen går att köpa till babykorg,vi har tyvärr inte kvar våra men det finns här på blocket billiga om ni behöver det. Vid intresse ring oss på 0735158056 tack Vagnen finns att hämta i Nödinge Ale kommun Först till kvarn som gäller!
Babykorg otroligt lätt att flytta med sig den första tiden när barnet är litet. Korgen kan användas separat eller på ställningen med hjul. Ny madrass med två överdrag och ny klädsel Pris 1000:- Rutschkana Little Tikes den största storleken. Pris 500:- (nypris 1599:-) Babybjörn sitter, går att justera i flera höjdlägen. Hopfällbar vid förvaring. Pris 450:- Gunghäst Jabadabado Pris 150:- (nypris 595:-)
Vi säljer en fin babykorg i retrostil (antagligen från 60- eller 70-talet). Den är i röd plast (rottingimitation) och står på ett rött trästativ. Avtagbart stativ med himmel och två klädslar (den på bilden och en vit) medföljer och en madrass medföljer också. Hjulen är avtagbara. Vi har använt den som dagbädd i men nu har vårt barn tyvärr vuxit ur den och vi har inte plats att spara den. Finns att hämta i Hägersten
Nu vill jag sälja min dotters babykorg helt nytt o jätte praktiskt jag har använd den 6 månader jag beställt den från Tyskland. Max vikt 12 kg. beskrivning:- Babykorg drape - Girl Rottingkorg på ställning med små hjul. Klädsel Girl med himmel och kort kappa. Påslakanset och madrass ingår. jag köpte den för 3500 kr och min pris är 2300 kr och priset går att diskutera. OBS:- Det går och byta klädsel om man vill.
Babykorg i ljust trä med tillhörande madrass och klädsel. Fint skick. 800 kr Babybjörn bärsele med tillhörande babysäck i fleece. 400 kr