Allt till salu inom "balkong soffa"

Sortering:
Liten soffa
Tidaholm
Idag

Liten soffa Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Loungegrupp
Idag

Loungegrupp Visa liknande

5 000 kr
Blocket.se
soffa utomhus
Tyresö
Igår

soffa utomhus Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Loungeset Falkenberg
Kalmar
2 dagar

Loungeset Falkenberg Visa liknande

9 500 kr
Blocket.se
CARLO soffa med pergola
Butik

CARLO soffa med pergola

9 999 kr
NYTT Homeroom
Visar sida 1 av 69

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Göteborg

Fin 2:a uthyres i 6 månader

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Hyr ut min två:a i östra Göteborg redan den 15 feburari i 6 månader med chans till förlängning. Lägenheten har balkong, badkar och ett luftigt sovrum där en dubbelsäng får plats. Lägenheten ligger högst upp i ett trevåningshus. Värme och kabeltv ingår dock inte elen. Gångavstånd till kollektivtrafiken, ICA kvantum, Statiol 24/7 och Systembolaget. Säljer även soffan och fotöljen på bilden så om ni vill köpa dem lägg gärna ett bud. Söker en skötsam hyresgäst med stadig ekonomi som EJ röker. Vill även ha en förskottshyra som ni får tillbaka när ni flyttar ut. Maila mig så ringer jag upp! Med vänliga hälsningar Malin
4 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Norrköping

Mini-tvåa på söder uthyres

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
På grund av utlandsvistelse vill jag hyra ut min lägenhet fr.o.m. april t.o.m. augusti, helt eller delvis möblerad. Lägenheten är 41 kvm och väldigt välplanerad. Från entréhallen kommer du in i en inre hall där det finns plats för datorhörna/skrivbord. Vardagsrummet rymmer både soffa och matbord, sovrummet rymmer en bred säng (i och för sig inte mycket mera). Jag har haft lägenheten sedan 2008 och fixat en hel del under tiden så den är fräsch och trevlig. I badrummet finns dusch, inte badkar. Balkong mot sydväst. Hiss. Hyra 3600 kr inkl. el.
3 600 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

Lägenhet uthyres veckovis

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Passa på att njut av sommaren i Sveriges goaste stad eller bo prisvärt under Gothia Cup. Jag har en 2a i Lunden i Göteborg som jag under sommaren kommer att hyra ut veckovis. Den har ett stort kök där det även finns en balkong mot trevlig innergård. Ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med soffa som är sovbar. Jag kan även lägga in en extra madrass i Vardagsrummet om så behövs. Lägenheten är möblerad och de flesta husgeråd som man kan behöva finns. Priset är per vecka!
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Umeå

Lägenhet uthyres under Noliaveckan

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag hyr ut min lägenhet under Noliaveckan (6-14) Augusti. Lägenheten består av ett stort vardagsrum, en sovalkov, badrum med dusch och ett fullt utrustat kök och balkong. TV och internet finns i lägenheten och den är fullt möblerad. En 90-säng finns och flera madrasser, också fungerar soffan utmärkt att sova i. Priset för hela perioden (6-14) augusti är 3500 kr och betalning ska ske i förskott. Avståndet från lägenheten till Noliaområdet är ca 4-5 km och ifall man inte har bil så går lokalbussarna som tar en förbi Nolia från Norrlands universitetssjukhus ca 400 meter från lägenheten.
3 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholms län

Lägenhet 1:a uthyres från 1/7 tills 1/8

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag har en lägenhet på 28 KVM i Hässelby gård vill hyra ut den från 1/7 tills 1/8 bara EN månad. lägenheten är full möblerat med lcd tv,soffa, säng 120cm, snabb bredband, finns allt i lägenheten, den är helt nyt tappeserat och mållat för två dager sen nyt kök,nyt dusch och toa,finns en franska balkong. så lägenheten är helt fräsh. en minut till tunnelbanna och köpcentrum,nattbuss. du kommer bor själv i lägenheten,vill du ha sällskap så kan du fixa den det lugnt. Hyran är 6000 kronor och ingår ALLT.
6 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj