Quantcast
Till salu inom: ”

balkongbord jula säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

4 längder

Trollhättan
Balkongbord

Uppsala
ljusstake

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett balkongbord i trä som är i hängmodell. Alltså så hänger man det på balkongräcket. I mycket fint skick! Använd endast en sommar. Balkongparasoll som fästes på balkongräcket. I mycket fint skick! Använt endast en sommar. De har legat och förvarats inomhus hela tiden i förråd. Dessutom har parasollet varit inplastat hela tiden. Köpes antingen var för sig eller tillsammans. Pris endast bord: 100 kr. Pris endast parasoll: 100 kr. Pris tillsammans: 180 kr. Önskas fler bilder går det bra att få via mejl. Obs! Kontakt endast via telefon!
Bild 1: Soffbord från Mio Möbler i ek. Till bordet hör en glasskiva som inte finns på bild (den är inslagen i bubbelplast), den ska ligga under bordet som en hylla. En liten skada finns i ena hörnet på glasskivan, där man skruvar fast den. Storlek på bordet är 91x91 cm och det är 45 cm högt. Pris: 1500 kronor Bild 2: Två soffbord. Det stora är 134x84 cm och 48 cm högt och det lilla är 70x70 cm och 41 cm högt. På bilden syns det stora och en del av det lilla bordet. Pris: 400 kronor för båda Bild 3: Balkongbord av modell klaffbord. Storlek uppfällt 89x55, höjd 73 cm. Pris: 500 kronor Bild 4: Två CD-hyllor ur serien Benno från IKEA. Tyvärr saknas några hyllor (skulle vi hitta dom följer de givetvis med vid försäljning), se bild. Pris: 300 kronor för båda
Antikt, fint matsalsbord i björkfanér med två dolda iläggsskivor. Stolarna kan enkelt kläs om. två bokhyllor passar till. Pris 1500 kr. För mått se nedan. Balkongbord och två karmstolar i Ikeas Läcköserie. 2 år gammalt. Ny pris 1095 kr. Säljes för 400 kr. Klassiskt perstorbord för 300 kr. MÅTT i cm: Matsalsbord 140X86 och höjd 75 Iläggsskivorna 58X86 à 2 stycken Stol 46 bred, 81 hög, 43 djup Bokhylla:109 hög, 24,5 djup, 95 cm bred Balkongbord diameter 70, höjd 71 Plastrottingstol bredd 56, djup 60, höjd 82
Rottweilervalpar efter högt meriterade linjer. Båda föräldrarna är HD- och AD-fria. Mamman är mycket meriterad samt är hon mentaltestad och har varit en kanonhund att arbeta med! Arbetar idag dagligen med funktionshindrade. Valparna har full stam då båda föräldrarna är registrerade i SKK. Säljes registrerade i Jordbruksverket och är vid leverans veterinärbesiktigade, vaccinerade, avmaskade och id-märkta med chip. I priset ingår också 3 års dolda fel försäkring. Två hanar och fem tikar finns att välja mellan. Mycket olika i storlek och utseende. De är lev.klara till jul men kan tingas redan nu. Hjälp med träning och valpkurs finns via vår hundskola. Ta kontakt för mer information om både valparna och föräldrarna. Mycket viktigt att rätt valp hamnar i för den rätt hem så berätta gärna vad det är ni söker så att vi tillsammans kan hitta rätt valp som passar i ert hem.
Fira jul i sthlm? Nu kan ni få hyra min fina lägenhet under perioden 21/12-26/12. Perfekt härlig lägenhet med busskommunikation direkt utanför dörren. Lägenheten är möblerad med säng, soffa, matbord och stolar, samt husgerås, tv och trådlöst internet. Balkong finns. Skriv gärna en rad om vem/vilka ni är, och vilka datum ni är intresserade av att hyra lägenheten. Jag ser helst att ni är djur och rökfria samt skötsamma.