Quantcast
Till salu inom: ”

barbord med förvaring säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer nu lite möbler då jag flyttat och inte har plats för allt. Allt är i fint skick och från IKEA. Ett vitt barbord med silver/metall ben, som man fäster i väggen. Med två tillhörande vita pallar. Endast 800 kr . Endast seriösa köpare tacK!! Möblerna finns att hämta ute i Simonstorp då de är i min släktings förråd då jag ej har plats för förvaring. MVH Johanna
Har en riktigt bra planerad 1,5a vid Hornstull Sovalkov som är 160 cm djup där jag byggt upp sängen på ca 1 m höjd så man kan ha förvaring under. I väggen mellan kök o rum sitter ett barbord som man kan sitta 4 vid . Helkaklat badrum med badkar o uttag för tvättmaskin. 2 st inbyggda garderober i hallen . Internet = Fiber . Jag vill hellst byta till en lägenhet vid karlplan eller nedre gärdet . Norrmalm , Kungsholmen eller Vasastan går oxå bra . Alla storlekar av intresse EJ UTANFÖR TULL!!!!!!
Soffgrupp (3+2) två beigea och bekväma skinnsoffor. De är väl använda, något nedsuttna. En sömn har gått upp cirka 2 cm, inget märkvärdigt. Pris 2500 kr eller bud. Barbord från IKEA, med 4 vita barstolar. Pris 500 kr Tv möbel med mycket plats till förvaring. Pris 700 kr. Finns även ett stort hörnskrivbord till datorn, pris 200 kr. Bild kan skickas vid intresse. Vill någon köpa allt, till exempel för en studentlägenhet så blir priset 3000 kr. ALLT hämtas i Jönköping!
Lägenhet högst upp i ett välvårdat hus. Hyrevärd Einar Mattson. Tvättstuga längst ner i huset.Stor härlig rymd i stora rum o öppen planlösnig.Garage finn att hyra men finns oftas plats på gatan.Stor hall med bra förvaring och säkerhetsdörr.Walk-in garderob med gott om förvaring plus ett extra skåp. Stor mysig balkong med sol från tidig morgon till sena kvällen. Kök med barbord.Kaklat badrum med badkar och uttag och plats för tvättmaskin.OBS kartan stämmer inte för den visar att lindevägen ligger vid årsta och det är fel för den ligger vid globen..
Köksön/barbordet har bra med förvaring. Bra till det lilla köket som behöver extra utrymme t.ex. Det fungerar väldigt smidigt om man också vill använda det som barbord. Baksidan är målat klickgolv och går att ta bort eller byta ut. I fint skick! Mått: H 110 cm, L 130 cm, B 55 cm Pris: 1500 kr Finns att hämta i Hammarby Sjöstad. Ring, sms:a eller maila om du är intresserad! Mvh Joel & Hannah