Allt till salu inom "barnvagn 50-tal"

Sortering:
Vi söker studerande ekonomi...
Stockholm
Idag

Vi söker studerande ekonomi...

Blocket.se
barnvagn 50-tal
Uppsala
2 månader

barnvagn 50-tal Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Dockvagnar äldre
Mjölby
4 månader

Dockvagnar äldre Visa liknande

600 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Barnvagnar  ·  Stockholm

Retro Barnvagn 50-Tal

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Nu ska barnvagnen säljas på grund av utökning av vagnsparken och därmed platsbrist. Det är en Emmaljunga 306 sittvagn årmodell -58 Allt är i orginal å så klart är den INTE i ny skick tanke på årsmodellen. Men den är i skick för att man ska kunna använda den även i dagsläget om så önskas. Fler bilder kan ordnas om så Önskas! Pris: 900kr eventuellt billigare vid snabb affär. Ring eller mejla... SMS går bra oxå
900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västmanlands län

Barnvagn 40-tal 50-tal

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer en fantastisk vagn! Ovanlig modell med lucka fram! Troligen 40-tal eller 50-tal. Den har ett fantastiskt gung och handtaget kan fällas framåt. Väcker stor uppmärksamhet på gatan under barnvagnspromenaden!! Sufletten har släppt lite i framkant på ovansidan men sitter fortfarande fast underifrån. Vagnen behöver bara lite lyft i färgen. Den är målad vit på insidan och den svarta färgen har flagnat på några små ställen. Fler bilder kan mejlas!!
500 kr
Blocket.se

Retro barnvagn 50-tal

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En underbar Emmaljunga vagn, härligt "Gung"! Jag har använt den som både sov vagn (med mjuklift) när min yngsta var liten och som sittvagn när hon växte till sig... Stora syster fick chans att "hjälpa till" på ett smidigt sätt då då vagnen är låg. Vagnen är köpt och renoverad på Nettans barnvagnar i Växsjö 2010. original galon madrass och regnskydd medföljer. Vagnen är mycket väl bevarad. Den är mycket behändig att resa med då den ihop fälld tar liten plats. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
2 500 kr
Blocket.se

Barnvagnar retro, 50-tal, 60-tal, 70-tal

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
3st liggvagnar och en sulky säljes. Tid för att komma och titta på dem bokas via mail, först till kvarn (ej söndag). 1. Liggvagn i ljusblå galon, sent 50-tal eller tidigt 60-tal. Gummit på hjulen måste bytas ut, och chassit är väldigt "gungigt", men i övrigt i väldigt fint skick. En glidar-vagn för sommarpromenaderna. 500kr 2. Liggvagn 70-tal i grön/brun canvas. Lagad i tyget här och där men på det stora hela fräsch och fin. Chassit tidigare svetsad på ett ställe men det är rejält gjort. Det finns en åkpåse i manchester till. 300kr 3. Liggvagn 60-tal, blå/vit galon. Mycket fint skick så när som på några diskreta lagningar i galonen och årens nagg. Jättestora hjul och mycket skön att köra. 800kr 4. Sulky 60-tal, rött plåtchassi med kromhandtag. Tyget i sittdelen är slitet men jag skickar med en helt oanvänd sulkymadrass i manchester. 500kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj