Quantcast
Till salu inom: ”

barnvagn 70-tal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Retro Barnvagn endast liggdel Emmaljunga 70-tal. Sitter fast med spak på chassit så den tillhör den äldre chassitypen. Gräddvit galon med mörkröd insida i tyg. Ryggplatta i botten som kan fällas upp så babyn kan sitta. Madrass och vindskydd medföljer. Fler bilder finns vid intresse. Fint skick! Pris 500kr el. hbj! Retro Babylift blå, manchester med blåvitrutig insida i tyg. Madrass medföljer. Fint skick! Pris 250kr Retro babylft röd manchester med mörkblå tyginsida. Ej madrass. Mycket fint skick! Pris 300kr
Retro 70-tals barnvagn av märket Streng med ligg och sittdel. Vagnen är i fint skick utan rost med stänkskärmar, korg under och krokar på handtaget. Sittdelen är i röd sammets aktigt tyg med orginal lekkulor som barnet kan leka med. Liggdelen är i jeanstyg utanpå och grön/ vit rutig innuti. Det finns en platta i liggdelen som man kan fälla upp så barnet kan sitta. Orginal madrass finns. Orginal vindskydd med plastfönster till både sitt och liggdel ingår.
Jättefin 70-tals barnvagn i brun manchester. Har kört runt min lilla dotter i den i hela vintern, våren och sommaren (men nu har hon växt ur den) och är verkligen supernöjd med vagnen! Stabil, lättkörd och bra fjärding med mjukt gung för barnet. Estetiskt tilltalande och lockar till sig många komplimanger på stan. Välanvänd, men i fint skick, den enda är att hjulen börjar bli aningen slitna, men det är lätt att byta ut om så önskas. Fler bilder finns att få.
Säljer nu min kära 70-tals barnvagn och en blå barnstol. Vagnen är i röd/brunt manchestertyg. Insidan är blommig. Det finns ett ryggstöd att fälla upp när barnet börjar sitta. Madrassen är nyinköpt och medföljer. Även ett regnskydd ingår. Vagnen har rejäla krokar på hantaget och gott om plats i korgen under. Pris 650:- Säljer även en gammal blå barnstol. Den går att fälla ihop så det blir ett bord och stol där barnet kan sitta och pyssla. Pris 200:- Paketpris för barnvagn och stol: 700:- Kontakt endast per telefon
Superfin brun 70-tals retro Emmaljunga barnvagn. Skick som ny!!! Hittar inget att anmärka på. Ryggplatta i trä i botten som kan fällas upp så att barnet kan sitta när det blir aktuellt. Finns även öglor för sele. Stor varukorg under vagn och krokar på handtag. Chassi i jättefint skick, vagnen rullar kanon, drar ej snett! Emmaljunga etikett under liggdel intakt se bild. Madrass, vindskydd o hänge/hjärta med texten rör mig ej medföljer. OBS! Åkpåsen och barnvagnsleksaken medföljer inte! Fler bilder kan mejlas. Endast avhämtning i centrala Göteborg! Pris 1500 el hbj.