Quantcast
Till salu inom

"babysitter retro säljes"

Stockholm
Idag

halsband retro

50 kr
Citiboard
Butik Malmö
Idag

Chiba Retro

368 kr
ABC-Annons.se
Uppsala
Idag

Skidbyxor retro

100 kr
ABC-Annons.se
Trollhättan
Igår

2 st Retro Gardinländer

50 kr
ABC-Annons.se
Nacka
Idag

Knoppa takvagga och retro b...

1 200 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Barnartiklar  ·  Stockholms län

Badbalja, badkar, retro babysitter,baby björn

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Äldre enkel babysitter i retro tyg från Baby björn. 200 kr. Begagnad men i fint skick. Det finns ett litet hål i tyget (se bild) Om så önskas skickas en blå lekbåge med som man kan sätta fast. Blå badbalja med anti-glid, en praktisk orange badplanka som gör att barnet kan ligga själv i badet så man får händerna fria, en badring i form av gul sköldpadda med sugfötter (favoriten! Barnet kan plaska själv direkt i badkaret :) Säljes tillsammans för 150 kr
150 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Babybjörn babysitter och Philips babyvakt

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
säljer jättefin knappt använd babybjörn babysitter. svart och röd (vändbar sits) . perfekta bebishjälpmedlet..flera olika lägen, gungbar, ergonomisk, lätt att sköta (tvättbar) , säker och användar vänlig..säljs med aktivitetsbåge (retro snygg med snurrbara och färgglada björnar) aktivitetsbågen är naturligtvis avtagbar..jättefint skick och superfin 500 kr philips babyvakt/monitor med inbyggd nattlampa..funkar perfekt och ger trygghet på avstånd...en föräldraenhet och en babyenhet båda är batteridrivna och bärbara men har också medföljande adaptrar som gör uppladdning eller något mer fast position (bebisrum tex) möjlig...jättefint skick. 300 kr djur och rökfritt hem i centrala göteborg..
300 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Ekerö

Fint babyskydd & BabyBjörn babysitter

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer ett babyskydd från "Mothers Choice". Passar barn från nyfödd och upp till 13 kg. Passar alla bilar och spänns fast direkt i bilbältet. Har en avtagbar insats för nyfödd och sufletten går att fälla ner. Använt av ett barn i 4 månader och är i fint begagnat skick. Självklart okrockat! Pris 200 kr. En oerhört fin retro babysitter från BabyBjörn med lekbåge. Hel och ren, ljusblå manchestertyg, ställbar lutning. Pris 100 kr. Välkomna att ringa, maila eller SMSa. Först till kvarn gäller!
100 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Bröstpump, amningskudde, babysitter mm

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Medela bröstpump inkl flaskor, sparsamt använd. 200kr Amningskudde,beige. Högsta komfort,stoppad små kulor. För tvillingar men jag har använt den dels som kudde under graviditet sedan för att amma ett barn. 175 kr. Bröstvärmare för att förhindra mjölkstockning. Köpt på Apoteket. 40 kr Babysitter,retro. Röd med gul/bruna nallar. 75 kr. Maggördel, drar ihop magen efter graviditet. 75 kr Kejsarsnittsbälte. Ett jätte bra bälte med skydd för ärret med både val av värme och kyla och en hårdplast insats för att skydda mot stötar, jätte bra! 100 kr Foton kan mailade/mmsas.
75 kr
Blocket.se

Organic Babysitter babybjörn och annat

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Organic Babysitter från babybjörn (1499kr) mycket lite använd och säljes i mycket fräscht skick. Medföljer fin lekbåge (279kr) Båda för 850kr. Flexi bath i vitt och grått använt endast ett par gånger. Mycket praktisk då den går att fälla ihop och inte tar mycket plats. 200 kr (köptes för 479kr) Tripp trapp dyna i mycket fint retro mönster i fint skick. Praktisk och lätt att tvätta. 200kr (köptes för 400kr) Nås lättast på mobilen.
200 kr
Blocket.se