Quantcast
Till salu inom: ”

barnvagn chariot cx2 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Chariot CX 1 med jogginghjul. Välskött och bra allround-vagn för både löpning, cykel, skidor mm om man kompletterar med utrustning. Vi valde CX istället för Cougar för: handbroms, fler positioner på handtag, bättre ventilationsmöjligheter, bättre solskydd och en mer ombonad inredning. Köpt ny i juli 2012. Eventuellt intresserad av byte till CX2 av nyare årsmodell. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vi säljer vår Chariot CX1, eftersom vi nu har två barn och därför har bytt till en Chariot CX2. Chariot är en mycket bra vagn för aktiva familjer. Vagnen kan, genom att byta set, användas som vanlig barnvagn, löparvagn, skidvagn, cykelvagn och vid vandring. Med vår vagn följer cityhjul (bilden) och löparset. Vagnen är flitigt använd. Lite sliten och handbromsen tar mest på ena hjulet. Men ändå i bra skick och fullt fungerande. Om fler bilder önskas kan vi maila det.
Vagnen är från 2011 och är i bra skick. Vi har alltid hållit den ren och förvarat den i varmförråd när den inte använts. För er som undrar så är nypriset för vagn med tillbehör enligt bild ovan mer än 14000kr. Så länge vagnen är kvar så säljes inga tillbehör separat. Jag ber er överväga om ni kan betala angivet pris (ungefär) innan ni hör av er. Om ni vet bättre erbjudanden behöver ni vänligen inte informera mig om dessa. Mvh Jon
Vi säljer en Chariot CX2 inköpt våren 2013 och i absolut nyskick tillsammans med många tillbehör: Nypriser: Chariot CX2 9685:- Chariot Jogging Set CX 2 1.159:- Chariot Stroller Kit 765:- Chariot Sittstöd/babystöd 759:- Chariot Regnskydd 535:- Chariot Travel Bag 995:- Nypris: 13.898:- Vårt pris 9.000:- för allt Vagnen och tillbehör är i absolut nyckick (har endast används under ca 2 månader i somras). Endast resebagen har ett antal kosmetiska blessyrer.
Hej, Säljer min joggingvagn då min fru tycker att den bara samlar damm i förrådet. Den är nästan oanvänd som ni kanske förstår. Jag har tagit den på max 15 rundor. Den köptes i maj 2013 på Jollyroom men är av 2012 års modell. De tillbehör som medföljer är Jogging set City set Ring eller smsa om ni har några frågor. Kan levereras i hela Stockholm efter betalning.