Quantcast
Till salu inom: ”

barskåp teak säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hyllan är i tre underdelar och tre överdelar. OBS! den tredje överdelen syns inte på bild, men den är likadan som den högra sektionen. Den vänstra innehåller ett barskåp med belysning. Allt är i fint skick. Det enda som gjorts är små hål i bakstycket på en underdel för att dra ledningar till radio. Se hur fint man har lagt mönstret på den översta utdragslådan så att det passar till de grundare på sektionen bredvid.
Ovanlig hylla i teak med sideboard undertill och barskåp inuti. Retro. Tre fasta hyllplan som ej går att flytta och två skåpluckor som kan låsas. Svarta gavlar med unik form och mässingsbeslag. Bruksslitage men huvudsakligen i gott skick. Mått: Längd 100 cm, djup 35 cm, höjd 174 cm. Pris: 1800 kr Ring eller maila Rasmus på Löfstrands Verkstad. Vi är en möbelrenoveringsfirma som ligger på Sparbanksvägen 85, Hägerstensåsen. Vi erbjuder även frakt till en kostnad på 400 kr inom Stockholmsområdet. Öppet köp 2 dagar. http://www.lofstrandsverkstad.com
Bokhylla i teak i tre sektioner säljes pga flytt. Hyllan består av tre separata sektioner som kan byggas ihop efter egen önskan. Sektionerna med vitrinskåp samt barskåpet har båda skåp nedtill. Sektionen med hyllplanen har en byrå nedtill. Hela hyllan är 164 cm hög. Sektionerna med vitrinskåp samt barskåp är vardera 85 cm breda. Sektionen med hyllplan är 75 cm bred. Alla tre sektioner är 23 cm djupa upptill och 42 cm djupa nedtill. Till hyllan finns två fungerande nycklar. Möbeln är i mycket gott skick.
Retrobokhyllor i teak - hyllkombination med tre hyllor Vi säljer våra fina 50/60-talsbokhyllor i teak. Barskåp med fungerande belysning och glasskiva i barskåpets hyllplan. Under barskåp finns två hyllplan samt 2 underskåp. Vitrinskåp med dörrar i glas, två hyllplan, samt underskåp på ena sidan och 5 lådor på den andra. Bokhylla med fyra hyllplan samt underskåp. Bredd 90 cm, 41 cm djup undre hyllplan/skåp/lådor samt höjd 180 cm
Bokhyllor/förvaring i teak "söker nytt hem" p.g.a flytt. Är i 3 sektioner. Varje sektion: 79 cm bred 177 cm hög. Djup på skåp 39 cm. Barskåp med spegel. Bra skick. Ring 070 626 4200 eller mejla. Går att hämta närsomhelst på dygnet. Finns i Knivsta.