Quantcast
Till salu inom: ”

bauhaus stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

fyra stycken sköna spänstiga stolar med nästan orört rött läder på sits och rygg. de sägs vara av tidsepoken bauhaus, dvs 30-tal. lätta men stadiga och oerhört bra skick. enda renovering är nya svarta plastduttar under benen. jag hade gärna behållit dem men har ärvt stolar och har för lite plats för alla. får jag inte det jag vill ha så kommer jag att överväga att behålla dem, så bra är de. 4x1500 = 6000kr kom och provsitt! finns annonsen kvar så är de osålda ännu...
Litet och praktiskt barset med fyra stolar. Stolarna kan skjutas in under bordet vilket gör att det tar minimalt med plats när det inte används. Bordet har många smarta förvaringsutrymmen för tex glas och flaskor. Bordet har en 5 mm tjock glasskiva. Teknisk information 4x stol: Material: Konstrotting Bredd: 37 cm Djup: 37 cm Sitshöjd: 75cm 1 x Bord: Material: Konstrotting Längd: 105 cm Bredd: 75 cm Höjd: 110 cm Inköpta i höstas, från Bauhaus. Aldrig använda, har endast stått framme. Priset går att diskutera vid snabb affär.
Säljer en blandad skara Bauhaus stolar. 8 stycken totalt. De flesta är hela och i fint skick men några har trasig sitts. De som är hela kostar 200 kr styck. En del har trasig sits men det går nog att ordna för den som vill fynda dem för 100 kr styck. Finns i Långedrag men kan även köras för avhämtning i stan. Först till kvarn.