Quantcast
Till salu inom: ”

bauhaus loftstege lofttrappa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stabil lofttrappa. Trappa i massiv furu i mkt gott skick. Stegbredd 9/15 cm. Höjd ca 280 cm. Pris 1500:- Klotlampa, retro 40-tal. Höjd: 30 cm Diameter: 17 cm 250 :- Köksskåp, snedskåp, retro 50-tal. Två köksskåp i gott skick. Vi har använd dom stående på golvet upp-och-ner-vända som bokhyllor, förvaring i barnrum. Det mindre har måtten bredd 100 cm, höjd 120 cm, djup 40 cm. Det större har måtten bredd 160 cm, höjd 120 cm, djup 40 cm. Bortskänkes :-)
Hejsan Vi flyttade in i vårt hus för ett år sedan och ska nu byta ut våran trapp/stege då vi har ett barn som snart kommer vilja klättra. Denna passar perfekt i ett fritidshus alt lägenheter/hus med loft och den tar en väldigt liten plats. Ring mig för exakta mått och så kommer vi då fram till ett pris som du och jag tycker känns bra. Vi säljer den till ett bra pris, det lovar jag! Rök och djurfritt hem, trappen/loftstegen är som ny och kommer från Drömtrappor, mycket bra kvalité! Bästa hälsningar Rebecca
Hej, har en lofttrappa som jag önskar sälja då vi valt en annan lösning. Det är en fontanot trappa som har 15 trappsteg i solid ek (90x27) Idag är höjden ca 3.20 men trappan är flexibel på alla möjliga sätt för att passa in lite överallt. Jag tror dock att den max kan bli ca 3,7 hög. Nypris ca 30+ tusen slumpas för 14. Nedmonteras och hämtas på Östermalm i Stockholm.