Allt till salu inom "bauhaus loftstege lofttrappa"

Sortering:
Tavla
Mörbylånga
Idag

Tavla Visa liknande

150 kr
Blocket.se
Terassolja kustolja lasyr
Kävlinge
Idag

Terassolja kustolja lasyr

200 kr
Blocket.se
AC Proklima
Värmdö
Idag

AC Proklima Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Snedskåp och lofttrappa

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 25 dagar
Stabil lofttrappa. Trappa i massiv furu i mkt gott skick. Stegbredd 9/15 cm. Höjd ca 280 cm. Pris 1500:- Klotlampa, retro 40-tal. Höjd: 30 cm Diameter: 17 cm 250 :- Köksskåp, snedskåp, retro 50-tal. Två köksskåp i gott skick. Vi har använd dom stående på golvet upp-och-ner-vända som bokhyllor, förvaring i barnrum. Det mindre har måtten bredd 100 cm, höjd 120 cm, djup 40 cm. Det större har måtten bredd 160 cm, höjd 120 cm, djup 40 cm. Bortskänkes :-)
250 kr
Blocket.se
Byggvaror  ·  Huddinge

Trapp/Loftstege

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hejsan Vi flyttade in i vårt hus för ett år sedan och ska nu byta ut våran trapp/stege då vi har ett barn som snart kommer vilja klättra. Denna passar perfekt i ett fritidshus alt lägenheter/hus med loft och den tar en väldigt liten plats. Ring mig för exakta mått och så kommer vi då fram till ett pris som du och jag tycker känns bra. Vi säljer den till ett bra pris, det lovar jag! Rök och djurfritt hem, trappen/loftstegen är som ny och kommer från Drömtrappor, mycket bra kvalité! Bästa hälsningar Rebecca
0 kr
Blocket.se

Lofttrappa slumpas

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Hej, har en lofttrappa som jag önskar sälja då vi valt en annan lösning. Det är en fontanot trappa som har 15 trappsteg i solid ek (90x27) Idag är höjden ca 3.20 men trappan är flexibel på alla möjliga sätt för att passa in lite överallt. Jag tror dock att den max kan bli ca 3,7 hög. Nypris ca 30+ tusen slumpas för 14. Nedmonteras och hämtas på Östermalm i Stockholm.
14 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj