Quantcast
Till salu inom: ”

bauhaus garderober säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej P.g.a . flytt säljer vi våra PAX garderober. De är i ek med matchande ekdörrar med gråa metallhandtag från bauhaus. Följande ingår: 2 stommar PAX, 100x236 cm 4 dörrar NEXUS ek, 50x226 cm 4 lådor komplement ek 4 hyllplan PAX ek 2 klädstång komplement Nypris idag: 4770 Några små skavanker finns, men inget som syns framifrån eller från sidan. Vid snabb affär utan prut så kan jag köra hem garderoberna till dig inom uppsala.
Mycket väldisponerad/välplanerad funkistvåa i Ulvsunda (invid Ulvsunda Värdshus/Slott). Lägenheten känns större än 46 kvm då samtliga rum är väl dimensionerade och inga kvadratmeter går till spillo. Köket har bra arbetsytor och plats för 4-sits matbord. I sovrum finns inbyggda garderober samt plats för dubbelsäng och ytterligare byråer/garderober. Det är nära till grönområden. Bra kommunikation till Solna, Brommaplan, Mörby Station, Danderyd, Alvik och Kista (buss 177, 176, 509 och 155 går 50 m utanför). Citygross stormarknad, Bauhaus, ÖoB, Brommablocks och Max mm. ligger i närheten med 5 min gångavstånd. Stort källarföråd ingår. Tvärbanan byggs ut i området. Bilder kommer inom kort.
Säljes ur IKEAS serie "PAX" två st garderobsstommar i vitlaserad ek med måttet 75x58x236cm jjag har inte öppnat kartongerna ,dp vi ångrade oss ang garderoberna,jag har även skjutdörr i det måttet 150x236cm ,den är av spegel ena halvan och den andra halvan är i vitt glas,jätte fint är det. dörrarna är inte i förpackning,och skenor saknas,men finns att köpa på ikea,bauhaus och hornbach,så jag drar av det på priset nu på en gång,prutat och klart så att säga. 2495kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Nu ska jag sälja min otroligt mysiga och fina lägenhet på Haga, pga behov av större lägenhet. Jag har precis flyttat ihop med min pojkvän och behöver därför sälja ganska omgående. Lägenheten renoverades 2010 med vitt och fräsht IKEA-kök med mörkt stenkakel från BAUHAUS. Rostfria vitvaror och inbyggd stor diskmaskin ingår också. Vita väggar i hela lägenheten med mörkt och fint laminatgolv från BAUHAUS. Det finns ett rymligt sovalkov med plats för stor säng vilket gör att det känns väldigt rymligt i resten av vardagsrummet. Lägenheten är väldigt välplanerad, vilket gör att den känns mycket större. Det är ett mycket trevligt område med knappt 100m till Ica och samma till en hundgård där hundar kan springa lösa. Fri parkering finns det gott om och precis utanför huset, så det är väldigt smidigt och bra! Tvättstuga finns i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare och ett stort och rymligt torkskåp. Stora garderober med spegeldörrar i hallen ingår i köpet, en del möbler kan jag även tänka mig att lämna kvar om så önskas. För mer bilder kan jag skicka över mejl om så önskas. Om du har intresse kan du höra av dig så är du välkommen att komma och titta! Bud från 320 000:- bara seriösa köpare! Ring för mer info: 0735299866 0737607603 MVH Sofia!