Quantcast
Till salu inom: ”

bauhaus stol sits säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Säljer

Göteborg
Barnvagn

Göteborg
Köpes

Umeå
Möbler

Örebro
Bord stolar

Tumba
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu bord inkl. 4 positionsstolar för trädgården med infällbar iläggsskiva. Möbelsetet inköpt sommaren 2010 från bauhaus. Nypris: 4995:- Bordsmått: 200-250 x 100cm H 71cm Eftersom möblerna är vinterförvarade finns inga bilder på egna möbler, därav bilder från nätet. Möblerna kan skilja ytterst lite, men är mer el. mindre kopia. Setet är slipat och oljat en gång varje säsong. En stol något defekt då sitsen på denna har en bräda som är lite sprucken, men helt duglig att sitta på ändå. Pris kan diskuteras vid snabb affär.
fyra stycken sköna spänstiga stolar med nästan orört rött läder på sits och rygg. de sägs vara av tidsepoken bauhaus, dvs 30-tal. lätta men stadiga och oerhört bra skick. enda renovering är nya svarta plastduttar under benen. jag hade gärna behållit dem men har ärvt stolar och har för lite plats för alla. får jag inte det jag vill ha så kommer jag att överväga att behålla dem, så bra är de. 4x1500 = 6000kr kom och provsitt! finns annonsen kvar så är de osålda ännu...
Bauhaus liknande stol. Vacker stålram med flätad sits och ram.
Fint soffbord i bok med glasskiva under. Längd: 120 cm, Bredd: 79 cm, Höjd: 50 cm Pris: 350:- Bauhaus stolar, 2 st i bok (som på bilden), men det finns även några med klädda sitsar och i mörkare träslag. Pris: 50:-/st.
Bord i bok laminat (180x90 cm) samt fem stycken stolar av Bauhaus typ säljes. En av stolarna något defekt i sitsen. I övrigt fint skick.