Allt till salu inom "bauhaus stolar blocket"

Sortering:
Skrivbord
Idag

Skrivbord Visa liknande

300 kr
Blocket.se
Diverse möbler
Norrköping
2 dagar

Diverse möbler Visa liknande

400 kr
Blocket.se
Bauhaus stolar
Lund
3 dagar

Bauhaus stolar Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Cafégrupp
Strängnäs
5 dagar

Cafégrupp Visa liknande

850 kr
Blocket.se
Bauhaus stolar
Karlskoga
7 dagar

Bauhaus stolar Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Loungegrupp Ankarsvik
Järfälla
10 dagar

Loungegrupp Ankarsvik Visa liknande

8 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 20

Tidigare annonser till salu

2 st fina trädgårdsstolar med dynor

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säljer nu våra två trädgårdstolar som vi köpte förra året. Vi kan ej längre ha dessa och de har mest stått utan att blivit använda alls. Om man vill så följer det med 2 st heltäckande dynor till stolarna i beige färg, dessa är helt oanvända !! Stolarna är inköpta på Bauhaus för 399 kr styck Dynorna är från Rusta för 99 kr styck Vi säljer nu allt för 300 kr (150 kr per stol) och dynorna följer med Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Vasastan

4 st Bauhaus läder och kromstolar

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
fyra stycken sköna spänstiga stolar med skönt gung och nästan orört rött läder på sits och rygg. de sägs vara av tidsepoken bauhaus, dvs 30-tal. lätta men stadiga och oerhört bra skick. enda renovering är nya svarta plastduttar under benen. jag hade gärna behållit dem men har ärvt stolar och har för lite plats för alla. 64 cm upp till armstödet 55 cm bred 53 cm djup kom och provsitt! finns annonsen kvar så är de osålda ännu...
4 000 kr
Blocket.se

Utemöbler bord och fyra stolar nyskick

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej, säljer nu en grupp med utemöbler som är välvårdat och har alltid vart på en instängd altan dvs har aldrig fått en droppe regn eller liknande. Möblerna ser väldigt fina ut och det är inga skador alls. Vi har tagit hand om dem och behandlat dom en gång sedan vi köpte dem (ca 1år gamla) Köpt på Bauhaus (nypris 6500:-) bordet är 180x90cm, fyra stolar och fyra sittdynor medföljer (sittdynor nyskick) Mitt pris för allt är 2800:- Med vänliga hälsningar Andreas.
2 800 kr
Blocket.se

Modern gungstol i Van Der Rohe-stil

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Om Mies Van Der Rohe hade designat en gungstol hade det sannolikt varit denna. En klassisk retro-gungstol med designspråk från Bauhaus 20-tal. Jag har inga uppgifter på tillverkaren, men det kan vara italienskt 70-tal. Kromade rör i vacker formgivning. Lädersits och ryggstöd i spänt, stabilt läder. Stolen är i skick som oanvänd. En pärla som mjukar upp linjerna i rummet. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 600 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Östermalm

Utemöbler konstrotting

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Två stycken fåtöljer med dynor och kudde samt ett litet konstrotting bord (bordet är inte med på bilden). Fåtöljerna passar lika bra på en balkong som på terrassen. Dem är små och smidiga, men ändå rejäla. Inköpt på Bauhaus sommaren 2013. Nypris: 4 000 kr Nu: 1500 kr Möblerna samt dynorna är i nyskick. Finns att se och hämta på Östermalm. Säljes pga flytt.
1 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj