Till salu inom

"begagnad ipod touch 16gb blocket säljes"

Butik Kumla
Igår

Toyota Corolla 5-dörrars Ha...

26 000 kr
Blocket.se
Igår

Sparkning Flygplan

350 kr
Blocket.se
Uppsala
Igår

MIO Enjoy soffa med 3 recli...

18 000 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Boston cs sub 10 / Yamaha D...

800 kr
Blocket.se
Ludvika
Igår

Volvo 944 2.3

10 000 kr
Blocket.se
Staffanstorp
Igår

En väl bevarad rostfri Mazd...

67 000 kr
Blocket.se
Danderyd
Igår

Ockelbo T17 Deluxe

105 000 kr
Blocket.se
Trollhättan
Idag

surfplatta 16gb minne

200 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

MP3-spelare  ·  Uppsala

Ipod Touch 16GB

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Hej! Säljer min iPod Touch 16 GB 1 Generationen med uppgraderad mjukvara som motsvarar de nyare versionerna. Skickar också med: *Originalkartong med instruktionsbok *Hörlurar *Laddare *Heltäckande skyddsfodral i svart skinn (Värd 299kr) *Skyddsplast på displayen Perfekt för resan, i bilen, hemma eller för barnen. Se bilder högupplöst, filmer eller lyssna på musik. Du kan också synka din mail, surfa, använda kalender mm. Precis som alla Ipods har baksidan en och annan liten repa, framsidan är dock helt repfri :) Maila mig för mer information !
900 kr
Blocket.se
MP3-spelare  ·  Staffanstorp

IPod Touch 16GB med 1 års försäkring

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Hej! Säljer en ca 1 år gammal iPod Touch. Det är alltså inte den senaste versionen med 3G. Den har aldrig strulat eller slutat fungera. Jag säljer den eftersom att jag har köpt en iPhone. Det finns ett års försäkring kvar på den, samt kvitto. Det finns några få repor på skärmen, men som ni ser på bilden så är det inget man märker när man använder den. Baksidan är ganska sliten. Kan lämnas var som helst i Malmö där man kan komma med buss. Endast på vardagar. Ni kan ringa på vardagar kl 14.00-18.00, eller mejla när som helst.
1 200 kr
Blocket.se
Elektronik  ·  Kristianstad

Ipod touch 16GB

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Nu är det dags för mig att sälja min ipod touch 16GB. Den fungerar utmärkt och det har aldrig varit något strul med den. Den har en del repor på baksidan men det är inget som stör (se bild). Det ingår självklart både hörlurar och laddare till ipoden. Programversion: 3.1.3 Jag köpte den för 1300:- och säljer den nu för 700:- Kan diskutera priset vid snabb affär. Ring eller mejla gärna vid fler frågor Hälsningar Niwar
700 kr
Blocket.se
MP3-spelare  ·  Hisingen

IPod Touch 16GB 450:-

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i Idag
Tjena! Säljer min Apple Ipod Touch 16GB Funkar klockrent, några ytliga repor skärmen, och de vanliga reporna på baksidan som alla ipods får redan efter första veckorna. Annars helt fri från kantstötningar. Apples stilbildande iPod Touch i 16gb modeller med pekskärm är inte längre bara en MP3-spelare, det är nära nog en komplet handdator med hela 3,5-tums pekskärm, trådlös nätverksuppkoppling,bluetooth och röststyrning. Så fort du har tillgång till en WiFi-uppkoppling kan du mejla, surfa, facebook, eller ladda hem spel och musik uppdaterad till senaste versionen. Pga repan i skärmen säljer jag den jävligt billigt. ge mig 450 så bjuder jag på frakt!!!
450 kr
Blocket.se
MP3-spelare  ·  Västervik

IPod Touch 16GB

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Säljer min gamla IPod touch på 16 GB och den är första generationen (1G). Säljes pga bytt till IPhone. Den är i väldigt fint skick och det är inget fel på den. Inga repor på skärmen men vanligt slitage på baksidan. Medföljer: Originalkartong Usb-sladd Du betalar frakten :) Kan diskutera priset, men inga skam bud tack :) Ni kan nå mig både med mail och telefon. Tveka inte att maila en fråga om ni har någon.
990 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj