Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad longboard tillbehör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Julprylar

Trelleborg
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu säljer jag min bmx-hjälm som jag köpte för att ha som longboard hjälm i branta backar. Men tyvärr så blev det inte så mycket åkning och det slutade med att jag aldrig använde hjälmen, har endast testat den 1 gång, så den är i perfekt skick! Till hjälmen så ingår en förvaringspåse. Som det står så är det en SixSixOne hjälm med storlek Medium. Är du intresserad maila gärna, jag svarar så fort jag kan! Hjälmen kan hämtas i Sigtuna. MVH Gabriel
Lite vårrensning inför säsongen. Bild 1: Skinnställ som är 2-delat med mjuka skydd. Strl 52 men känns lite mindre. Perfekt till classic åkning el varför inte till downhill åkning med longboard? 300kr Bild 2: Valentino Rossi tröja Strl XL men känns mer som L. Säljes för 300kr Bild 3: Ruta utan fästen. Höjd 60cm Bredd 50cm. Använts till en Dragstar 1100. Säljes för 750kr Bild 4: Tankväska med magnetfästen samt remmar. Vet ej hur mycket den rymmer men funkar bra till det den är till för. Säljes för 100kr
tjaa tjaa, jag säljer nu mitt xbox för att jag inte spelar på det längre och ska köpa en longboard. tillbehör är följande: guitar hero gitarr + rock band trummor, mic, en xbox kontroll och själva konsollen. följande original spel är : guitar hero : metallica, GH5, GH3, GH6. Fable: 2,3 Halo Reach PES 2008 Army of two Mirror's Edge med flera spel.
Longboard i klassisk malibu stil. Brädan är stor och stabil och byggd för att surfa med ner för gatan! Brädan kommer monterad med Gunmetal truckar och Laderas egna mjuka hjul med maximal surfkänsla. Längd: 106,7 cm (42"). Bredd: 25,4 cm (10"). Hjulbas: 76,2 cm (30"). Truckar: Gunmetal Magnum 184mm (10"). Hjul: 66MM Ladera Boogers Wheels 80A På vår hemsida, www.kahalani.se, finns ett stort sortiment av longboards, skateboards samt alla tänkbara tillbehör och skydd! Besök oss gärna i vår fysiska butik på Östgötagatan 20 i Stockholm.
Skön allround bräda som passa både nybörjare och avancerad åkare. Brädan är tillverkad i bambu/glasfiber vilket ger skönt flex och maximal hållbarhet! Tillverkad i Schweitz. Truckarna monteras droppat vilket gör brädan låg och stabil. Brädan är optimal för cruising och sliding. Priset avser en komplett setup med hjul, truckar och kullager och levereras monterad. På vår hemsida har vi ett stort sortiment av både longboards och skateboards samt alla tänkbara tillbehör och skydd!