Quantcast
Till salu inom: ”

eldriven longboard säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min eldrivna longboard! Grymmt rolig leksak! Lite info: Du gasar med en trådlös handkontroll och svänger precis som på en vanlig skateboard/longboard. El-motorn om 600W kan ta dig fram i upp till 30km/h och batterierna räcker för upp till 16 km åkning. Motorn accelererar riktigt bra och orkar dra dig dig fram även när du kommer till brantare motlut. Med den trådlösa fjärrkontrollen kan du ställa in topphastigheten i tre olika lägen. Maxlast är 120 kg. Skateboarden drivs med inbyggda uppladdningsbara batterier som du laddar med medföljande laddare genom ett vanligt vägguttag. Den trådlösa fjärrkontrollen drivs med ett 9V batteri
Sommarens läckraste fordon! En eldriven skateboard/longboard som har en motorstyrka på 600W och toppar 25km/h! Batteriet räcker upp till 2 mil på endast en laddning och gasar gör man med en trådlös fjärrkontroll. Kostar 5000kr ny och är köpt på Badofritid i Norrköping, sommaren -10. Hör av er för visning! Annons kvar = bräda kvar!
Eldriven Longboard av mkt hög kvalitet. Ej att förväxla med dåliga kopior. Fjärrstyrning med trådlös handkontroll. Går att köra upp till 30km/tim om man vill. Kraftfull batteripack för lång räckvidd. Nyskick,endast provkörd Nypris 8500:- Säljes för 4500:-/bud
Eldriven Longboard med kraftfull motor och lång aktionsradie. Styrs och bromsas med trådlöst pistolgrepp. Mkt gedigen och hög kvalitet. Passar alla åldrar-vikter och är ett mkt bra alternativ till segway. Endast provkörd ett fåtal ggr och i nyskick. Nypris 8500:- Säljes för 3900 vid omg affär.
ÅRETS PRYL 2012?! Nu har vi en otrolig kampanj på utvalda delar av sortimentet av el-skateboards. Vi erbjuder bland annat vår coola 600W skateboard från Hell in a Cell för smått otroliga 2995 kr, d.v.s. 50% rabatt! Besök www.rull.se för mer info! Detta måste vara det häftigaste transportmedlet på svenska marknaden - en eldriven skateboard! Omgivningen kommer inte att tro sina ögon när du glider fram med denna e-skateboard utan att sparka! Sportig och retro design på brädan med ljust trä med klarröd rand i mitten. Snygg, retro och stilren design! Finns även i en snygg svart "tribal"-design (infälld). Du gasar med en trådlös handkontroll och svänger precis som på en vanlig skateboard/longboard. El-motorn om 600W kan ta dig fram i upp till 22 km/h och batterierna räcker för upp till 16 km åkning. Motorn accelererar riktigt bra och orkar dra dig dig fram även när du kommer till brantare motlut. Med den trådlösa fjärrkontrollen kan du ställa in topphastigheten i tre olika lägen. Maxlast är 120 kg. Skateboarden drivs med inbyggda uppladdningsbara batterier som du laddar med medföljande laddare genom ett vanligt vägguttag. Fjärrkontrollen drivs med ett 9V batteri (ingår i priset). Vi accepterar betalning med kort, faktura, delbetalning eller postförskott. Vi tillämpar SÄKER E-HANDEL!