Quantcast
Till salu inom

"eldriven longboard säljes"

Butik Västerås
Idag

Titan PICKUP KÖRKORTSFRI

89 900 kr
Blocket.se
Idag

Elektronisk Poolduk samt po...

39 900 kr
Blocket.se
Butik Västerås
Idag

Titan R7 25KM/H KÖRKORTSFRI

124 900 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

Barnvagn, bärsele, babysitt...

1 000 kr
Blocket.se
Hjo
Igår

Airstream Land Yacht 26´

349 000 kr
Blocket.se
Trelleborg
Idag

Sovrum 180 komplett valnöts...

4 700 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Idag

Mercedes-Benz GLC 350 E AMG...

385 000 kr
Blocket.se
Butik Norrköping
Idag

Audi A7 3.0 TDI 365 COMPETI...

468 000 kr
Blocket.se
Butik Karlstad
Idag

Volkswagen Tiguan 2.0TDI, 4...

Blocket.se
Butik Jönköping
Idag

Gödselputtare SP-94 Finns i...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Jönköping

Eldriven Skateboard med handkontroll

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
Säljer min eldrivna longboard! Grymmt rolig leksak! Lite info: Du gasar med en trådlös handkontroll och svänger precis som på en vanlig skateboard/longboard. El-motorn om 600W kan ta dig fram i upp till 30km/h och batterierna räcker för upp till 16 km åkning. Motorn accelererar riktigt bra och orkar dra dig dig fram även när du kommer till brantare motlut. Med den trådlösa fjärrkontrollen kan du ställa in topphastigheten i tre olika lägen. Maxlast är 120 kg. Skateboarden drivs med inbyggda uppladdningsbara batterier som du laddar med medföljande laddare genom ett vanligt vägguttag. Den trådlösa fjärrkontrollen drivs med ett 9V batteri
1 700 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Linköping

Elektrisk Skateboard/Longboard

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
Sommarens läckraste fordon! En eldriven skateboard/longboard som har en motorstyrka på 600W och toppar 25km/h! Batteriet räcker upp till 2 mil på endast en laddning och gasar gör man med en trådlös fjärrkontroll. Kostar 5000kr ny och är köpt på Badofritid i Norrköping, sommaren -10. Hör av er för visning! Annons kvar = bräda kvar!
3 000 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Stockholm

Skateboard Longboard Eldriven

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Eldriven Longboard av mkt hög kvalitet. Ej att förväxla med dåliga kopior. Fjärrstyrning med trådlös handkontroll. Går att köra upp till 30km/tim om man vill. Kraftfull batteripack för lång räckvidd. Nyskick,endast provkörd Nypris 8500:- Säljes för 4500:-/bud
4 500 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Stockholm

Longboard, eldriven "bästa julklappen"

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Eldriven Longboard med kraftfull motor och lång aktionsradie. Styrs och bromsas med trådlöst pistolgrepp. Mkt gedigen och hög kvalitet. Passar alla åldrar-vikter och är ett mkt bra alternativ till segway. Endast provkörd ett fåtal ggr och i nyskick. Nypris 8500:- Säljes för 3900 vid omg affär.
3 900 kr
Blocket.se
Sport och Fritid  ·  Stockholm

El-skateboard 600W motor - 50% RABATT

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 månader
ÅRETS PRYL 2012?! Nu har vi en otrolig kampanj på utvalda delar av sortimentet av el-skateboards. Vi erbjuder bland annat vår coola 600W skateboard från Hell in a Cell för smått otroliga 2995 kr, d.v.s. 50% rabatt! Besök www.rull.se för mer info! Detta måste vara det häftigaste transportmedlet på svenska marknaden - en eldriven skateboard! Omgivningen kommer inte att tro sina ögon när du glider fram med denna e-skateboard utan att sparka! Sportig och retro design på brädan med ljust trä med klarröd rand i mitten. Snygg, retro och stilren design! Finns även i en snygg svart "tribal"-design (infälld). Du gasar med en trådlös handkontroll och svänger precis som på en vanlig skateboard/longboard. El-motorn om 600W kan ta dig fram i upp till 22 km/h och batterierna räcker för upp till 16 km åkning. Motorn accelererar riktigt bra och orkar dra dig dig fram även när du kommer till brantare motlut. Med den trådlösa fjärrkontrollen kan du ställa in topphastigheten i tre olika lägen. Maxlast är 120 kg. Skateboarden drivs med inbyggda uppladdningsbara batterier som du laddar med medföljande laddare genom ett vanligt vägguttag. Fjärrkontrollen drivs med ett 9V batteri (ingår i priset). Vi accepterar betalning med kort, faktura, delbetalning eller postförskott. Vi tillämpar SÄKER E-HANDEL!
2 995 kr
Blocket.se