Quantcast
Till salu inom: ”

begagnad trapphiss uppsala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Trapphiss avsedd för rak, cirka 15stegs, trapp. Lyfthöjd 2,8 meter. Från 1992. Vid intresse eller för mer information, ring 0703261082
Annonstext: Jag vill sälja trapphiss typ porta , model 820 , 2 år gammal, Priset är förhandlingsbart. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
På plan 2 i Gallerian, alldeles intill gångbron mellan Punkt och Gallerian, finns en ledig butikslokal om 86 kvm med skylfönster mot Gallerians inre såväl som mot Stora Gatan. Lokalens läge vid den flitigt använda gångbron mellan galleriorna är perfekt, då det dagligen passerar en strid ström av besökare här. Den största delen av lokalerna utgörs för närvarande av säljytor, men det finns även bakomutrymmen med pentry och WC. I lokalen finns även en trapphiss vid entrén, som garanterar tillgänglighet för rullstolar, barnvagnar e.t.c. Lokalen är inte iordningställd efter tidigare hyresgäst, vilket medför utmärkta möjligheter till att kunna påverka utformandet och anpassa den efter önskemål och behov. Här är möjligheterna stora att anpassa fördelningen av ytorna så att det passar den tänkta verksamheten. Lokalen är lämplig för det företag som önskar profilera sitt varumärke i en av Västerås absolut mest centrala och välkända byggnader. KOMMUNIKATIONER Västerås ligger centralt i Sverige, en tredjedel av Sveriges befolkning bor inom en radie av 15 mil och kommunikationsplattformen är mycket god: Tåg - På mindre än en timme tar man sig till Stockholm, Eskilstuna, Örebro, Enköping eller Sala. På en och en halv timme når man även Uppsala med tåg. Förbindelserna är bra med täta avgångar. Flyg - Västerås internationella flygplats ligger tio minuters bilfärd från stadskärnan och Arlanda flygplats ligger nära med en restid om en timme och tjugo minuter med flygbuss. Bil - E18 går i öst-västlig riktning genom kommunen. Till den ansluter norrifrån riksväg 56, 66 - Industrileden från Fagersta, och riksväg 56 söderifrån från Eskilstuna. SERVICE Gallerian är ett av Västerås mest populära köpcentrum, med ca 50 butiker och restauranger. I området finns även banker, post, Systembolag, läkare, mm. I city finns ett både stort och brett utbud av både offentlig och kommersiell service. Här finns bland annat Aros Congress Center, Västerås Konserthus, Västerås Domkyrka, flera hotell, kommunhus, turistinformation etc. Citykärnan erbjuder ett stort utbud av handel både i form av små lokala alternativ och internationella affärskedjor. Inom dagligvaruhandeln finns ICA, Konsum och Hemköp. Sällanköpsvaruhandeln består huvudsakligen av butiker inom mode, heminredning, elektronik, optik d.v.s. normalt utbud för en stadskärna.
Inköpt -07, Knappt använd, Maxlast 225 Kg
Trapphiss av märket Bison som nu finns monterad i villa i Örbyhus, Tierps Kommun Uppsala län. Villan är under försäljning och hissen kommer troligen att monteras ned i mitten på v19. Ring eller mejla för ytterligare information. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.