Allt till salu inom "blocket uppsala"

Sortering:
gardiner
Uppsala
Idag

gardiner Visa liknande

50 kr
Blocket.se
Matkrog & Takeaway  –  Uppsala
Butik Uppsala
Idag

Matkrog & Takeaway – Uppsala

3 000 000 kr
Blocket.se
Lunchrestaurang / Vägkrog /...
Butik Uppsala
Idag

Lunchrestaurang / Vägkrog /...

1 500 000 kr
Blocket.se
BACKKAMERA PAKET - RV7CAM
Butik

BACKKAMERA PAKET - RV7CAM

1 995 kr
NYTT Radioteknik.se
Dräger förstahjälpen
Butik

Dräger förstahjälpen

100 kr
NYTT Radioteknik.se
Fyrhjuling - 125cc
Butik

Fyrhjuling - 125cc

19 995 kr
NYTT Hemfint.se
Visar sida 1 av 4728

Tidigare annonser till salu

DVD-spelare  ·  Uppsala

Dvd-spelare från Samsung nyskick

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer min dvdspelare som är köpt i november detta år. Använt cirka 2 gånger så den är sprillans ny. Märket är DVD-C450 Advanced DVDplayer, köpte för 600 kr. Anslutningar 1 x digital ljudutgång (koaxial) ( RCA-hörlursingång ) 1 x USB 2.0 ( 4 pin USB typ A ) 1 x utgång för sammansatt video/ljud ( RCA-hörlursingång x 3 ) 1 x videoutgång för komponenter ( RCA-hörlursingång x 3 ) Ring eller maila vid intresse för köp.
500 kr
Blocket.se

Alina Årlig service

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har ni problem med datorn? Fungerar den inte som den borde? Känns den långsam? Låt då oss hjälpa dig! Genom en årlig service av din dator går vi igenom hårdvaran och ser till att den fungerar. Uppdaterar Windows och övriga program. Blåser rent datorn från damm. Gör en viruskontroll för att säkerställa att det inte finns några virus. Vi lämnar förslag på uppgraderingar framtagna för just din dator efter dina behov. Ps. Det går även bra att lämna in datorn i vår butik i city eller i butiken på Draget.
495 kr
Blocket.se

Alina Felsökning av dator

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Har ni problem med datorn? Ger den ingen bild? Stänger den bara av sig utan förvarning? Eller har ni andra problem med datorn? Låt då oss hjälpa dig! Genom en felsökning letar vi efter ett nämnt fel, och ser om felet beror på felaktig hårdvara eller felande mjukvara (program eller dylikt). Därefter beräknar vi förslag på åtgärd för att få datorn funktionell igen. Vi tar emot alla datorer, alla märken, även de som inte är köpta utav oss. Ps. Det går även bra att lämna in datorn i vår butik i city eller i butiken på Draget.
395 kr
Blocket.se
Data och IT  ·  Uppsala

Vill du arbeta som systemutvecklare i Upps...

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vill du arbeta som systemutvecklare i Uppsala? Vill du arbeta som systemutvecklare i Uppsala? Nu söker vi dig som har något års erfarenhet av systemutveckling i .Net och vill arbeta hos vår spännade kund i centrala Uppsala Vår kund ingår i en stor koncern och på kontoret i Uppsala arbetar man med verksamhetsstöd inom vården. De utvecklar sina egna applikationer, ger support av programvara och fungerar även som konsulter ute hos kund. På kontoret i Uppsala är de ett 20-tal medarbetare och söker nu efter en till systemutvecklare, då det nyligen kommit in två stora projekt.
0 kr
Blocket.se
Hobby  ·  Uppsala

Presentkort 400 Retroprylar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Presentkort 400 på Nostalgica Det perfekta alternativet när du inte riktigt vet vilken present att välja och samtidigt får han eller hon chans att välja precis den coola prylen själv. Vid beställning av ett Presentkortet mailas inom kort en engångskod (tillsammans med ett utskivbart presentkort). Koden anges sedan i kassan på www.nostalgica.se. Presentkortet är giltigt i 1 år. - Massor av Retro på hemsidan - Snabba leveranser till hela Sverige - Många betalningsalternativ - Hemsida, www.nostalgica.se - Butik i Uppsala ****Klicka på länken nedan!****
400 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj