Quantcast
Till salu inom: ”

blocket uppsala säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min dvdspelare som är köpt i november detta år. Använt cirka 2 gånger så den är sprillans ny. Märket är DVD-C450 Advanced DVDplayer, köpte för 600 kr. Anslutningar 1 x digital ljudutgång (koaxial) ( RCA-hörlursingång ) 1 x USB 2.0 ( 4 pin USB typ A ) 1 x utgång för sammansatt video/ljud ( RCA-hörlursingång x 3 ) 1 x videoutgång för komponenter ( RCA-hörlursingång x 3 ) Ring eller maila vid intresse för köp.
Har ni problem med datorn? Fungerar den inte som den borde? Känns den långsam? Låt då oss hjälpa dig! Genom en årlig service av din dator går vi igenom hårdvaran och ser till att den fungerar. Uppdaterar Windows och övriga program. Blåser rent datorn från damm. Gör en viruskontroll för att säkerställa att det inte finns några virus. Vi lämnar förslag på uppgraderingar framtagna för just din dator efter dina behov. Ps. Det går även bra att lämna in datorn i vår butik i city eller i butiken på Draget.
Har ni problem med datorn? Ger den ingen bild? Stänger den bara av sig utan förvarning? Eller har ni andra problem med datorn? Låt då oss hjälpa dig! Genom en felsökning letar vi efter ett nämnt fel, och ser om felet beror på felaktig hårdvara eller felande mjukvara (program eller dylikt). Därefter beräknar vi förslag på åtgärd för att få datorn funktionell igen. Vi tar emot alla datorer, alla märken, även de som inte är köpta utav oss. Ps. Det går även bra att lämna in datorn i vår butik i city eller i butiken på Draget.
Vill du arbeta som systemutvecklare i Uppsala? Vill du arbeta som systemutvecklare i Uppsala? Nu söker vi dig som har något års erfarenhet av systemutveckling i .Net och vill arbeta hos vår spännade kund i centrala Uppsala Vår kund ingår i en stor koncern och på kontoret i Uppsala arbetar man med verksamhetsstöd inom vården. De utvecklar sina egna applikationer, ger support av programvara och fungerar även som konsulter ute hos kund. På kontoret i Uppsala är de ett 20-tal medarbetare och söker nu efter en till systemutvecklare, då det nyligen kommit in två stora projekt.
Presentkort 400 på Nostalgica Det perfekta alternativet när du inte riktigt vet vilken present att välja och samtidigt får han eller hon chans att välja precis den coola prylen själv. Vid beställning av ett Presentkortet mailas inom kort en engångskod (tillsammans med ett utskivbart presentkort). Koden anges sedan i kassan på www.nostalgica.se. Presentkortet är giltigt i 1 år. - Massor av Retro på hemsidan - Snabba leveranser till hela Sverige - Många betalningsalternativ - Hemsida, www.nostalgica.se - Butik i Uppsala ****Klicka på länken nedan!****