Allt till salu inom "kattungar till salu uppsala län"

Sortering:
katt
Enköping
5 dagar

katt Visa liknande

500 kr
Blocket.se
kattungar
Uppsala
Idag

kattungar

5 000 kr
Blocket.se
kattungar
Håbo
8 dagar

kattungar Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 14

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Tierp

25%Skogkatt 75%Birma

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 20 dagar
Modern är renrasig birma och fader är hälften birma och hälften skogkatt. Kattungar född 27 dec 2010. 1 svart hane med vitt (Tingad) 1 grå hona med vitt (preliminärt tingad) 2500kr styck Vid leverans så är de avmaskade 3ggr och rumsrena. De är 12 veckor den 21 mars. Kan fås vaccinerad och besiktad på köparens bekostnad. Du kan tinga en kattunge om du betalar 500kr i handpenning, som ej betalas tillbaka vid ånger, men som räknas som delbetalning om du fullföljer köpet. Prutare undanbedes.
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Kattunge hane 6 mån

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Vaccinerad och kastrerad hankatt. Även chipmärkt! Vit och grå päls med en svart nos. Världens myskatt. Han är väldigt pratglad och hänger med överallt. En favorit är när man ska bädda sängen. Jag har fått ett nytt jobb med långa dagar, och kan inte spendera lika mycket tid som förut med min underbara katt. Jag hoppas att han kan få komma till ett hem där han får mer tid att hinna träffa dig/er och gärna där han kan gå ut. Hans bästa kompis är också till salu, ni hittar honom här (Kan självklart säljas tillsammans): http://www.blocket.se/uppsala/Katt_hane_1_5_ar_33005156.htm?ca=10&w=1 Välkomna att ringa och mejla.
300 kr
Blocket.se
Katt  ·  Håbo

Kattungar blandras

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Kattungarna är födda 17:e mars och kan flytta till nya hem när de är 12 veckor (6:e juni). De växer upp inne så de är vana med kattlåda och det dagliga. De är keliga och nyfikna och med rolig teckning. De passar som familjekatter, där de får vara en medlem i familjen. Hem där de har möjlighet att kunna gå ut prioriteras. Vi vill gärna att ni träffar dem innan de tingas. Maila gärna för mer information och fler bilder, har ibland svårt att svara i telefon MVH/ Camilla Andreasson
700 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Kattungar, spräckliga 3 st

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Tre kattungar (12 veckor gamla) är redo att komma till nytt hem. De är glada och livliga och har en mamma som tagit väl hand om sina små. En är ljusgrå-spräcklig (han-katt), en är vit om tassar, nos och mage och har mörkare teckning på ryggen (han-katt) och en är grå/brun-spräcklig (hon-katt). Alla tre spinner och är gosiga med barn. De gillar torrfoder och filmjölk, och går på kattlåda (rumsrena). De älskar att hoppa ut i trädgården ibland. Därför ser vi helst att de hamnar i ett hem där det finns möjlighet till att vara ute. De är ännu inte avmaskade eller vaccinerade. SMS:a gärna dagtid, eller ring efter kl. 17.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Maine Coon kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi är en liten familj som önskar köpa en Maine coon kattunge "hane" som sällskaps katt. Katten kommer att få ett långvarigt och tryggt hem hos oss. Vi bor i en lägenhet i Nyby G:la Uppsala där katten kommer att få vara innekatt, men även vara ute på verandan. Vi har också ett sommarställe där katten kommer att få vara både ute och inne. Vi är vana med katt då vi alltid har haft katt. Våran senaste katt gick bort pga sjukdom och det sörjer vi jättemycket. Mia med familj
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj