Allt till salu inom "kattungar uppsala"

Sortering:
Kattungar
Uppsala
Igår

Kattungar Visa liknande

3 000 kr
Blocket.se
Kattungar
Uppsala
2 dagar

Kattungar Visa liknande

2 000 kr
Blocket.se
Kattunge pojke
Håbo
2 dagar

Kattunge pojke Visa liknande

500 kr
Blocket.se
kattungar
Heby
2 dagar

kattungar Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 58

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Enköping

Gulligaste skogis/perser kattungarna

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Nu är det snart dags att sälja mina små kattungar, dom är 8 veckor nu och säljer dom inte innan 12 veckor så tidigast 28 feb. Dom är en blandning mellan norskskogskatt och perser då mamman är skogskatt och pappan silver perser, vilket gör att dom har väldigt lång och fin päls. Väldigt sociala och keliga katter, även vana med hund och andra katter. Har alltid fått vara fritt i huset och inte instängda i ett rum. På första bilden från höger; 1. Kille (zilver) 2. Tjej (zally) 3. Tjej ( zasha) 4. Kille (zesar) 5. Tjej (zafir) Maila för fler bilder eller mer info.
2 500 kr
Blocket.se
Katt  ·  Håbo

Gulliga kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag bor på en gård, med en massa katter runt omkring mig. Nu har jag 16 kattungar som är behov av ett nytt hem, då jag inte har tid för allihopa, pga min ålder. Jag har tyvärr ingen bild, då jag varken har kamera eller internet. Mailen är lånad, men det går att maila denna mailadress om jag inte svarar på telefonen. Kattungarna är 12 veckor. Färgerna varierar, från en färg till flera olika. Pengar är absolut inte det viktigaste i detta fall. Jag vill bara att katterna får ett bra hem av bra ägare. Ring för mer info snarast, tveka inte. Välkomna till mig och ta en titt!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Uppsala

Fem fina kattungar

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Hej! Nu är det dags för oss att flytta hemifrån. Vi är fem stycken glada och gosiga kattungar (fyra pojkar och en tjej) som föddes 12:e juni. Vi är rumsrena och avmaskade. Vi har vuxit upp med tre små barn och tre äldre katter och vi kommer bra överens med alla. Vi gillar att jaga björn och älskar att följa med på promenad. Om ni tar med en hemlagat tårta kan priset eventuellt diskuteras. Vi tror att sådana som tar sig besväret att baka en tårta för att få en kattunge kommer att bli bra kattägare. Hoppas vi ses snart!
100 kr
Blocket.se
Katt  ·  Östhammar

Söt kattunge

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Nu är vår kattunge från mamma Cindys kull 12-13 veckor gammal och behöver ett nytt hem. Tänkte behålla den lilla busen men då hon är hona och mamma Cindy är van i hemmet att vara ensam sådan så är det bäst för hennes skull att Mosselina får ett nytt hem. Hon är urgullig, avmaskad, rumsren, går på låda eller ute i naturen. Ser helst att hon får hamna i ett hem där hon kan få vara både inne och ute eftersom hon är van vid det. Älskar att busa och att kurra upp sig inför matte och husse.
200 kr
Blocket.se
Katt  ·  Heby

Kattungar söker nytt hem

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Hej! Nu vill våra kattungar ha ett nytt hem. De är 5 månader gamla vilket gör att de är väldigt rumsrena. De är vana vid att vara ute och de är även vana vid hund. Avmaskning är också gjord. Det är en hona och en hane. Är det något mer du undrar så är det bara att fråga! Hoppas att få höra av er snart :)
150 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj