Quantcast
Till salu inom

"begagnade cyklar stockholm säljes"

Järfälla
Idag

cykel lila

300 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

cykel FIXIE 28" BIKEID

2 500 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Super Wings Cykel 14 tum

500 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Cykel - barn

400 kr
Citiboard
Sundbyberg
Idag

FINFIN crecent cykel BILLIGT

990 kr
Citiboard
Stockholm
Idag

Ortler fjaeril

1 200 kr
Citiboard
Södertälje
Idag

Barncykel 16 tum

210 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Dam cykel 26 till salu

300 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
2 dagar

Cyklar - 24' och 26' - Mira...

700 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
2 dagar

3-växlad cykel

1 500 kr
ABC-Annons.se
Butik Haninge
2 dagar

Cykel Ljus

249 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
2 dagar

Cykel nishiki.race hybrid

2 140 kr
ABC-Annons.se
Butik

Vinställ för cykel

299 kr
NYTT Barshopen.com
Visar sida 1 av 45

Tidigare annonser till salu

Barncyklar  ·  Järfälla

Tuff 16-tums pojkcykel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Tuff 16-tummare med 3-växlar och stötdämpare, både hand och fotbroms (säkrare för barn om du frågar mig som pappa) Det finns också extra uppstickande handtag om de vill cykla extra fort (går att ta av), och två saker som lätt glöms när man ska köpa cykel: Stänkskärm och i det här fallet ett riktigt bra lås också. Sadeln och lacken är sliten, finns lite rost MEN cykeln är riktigt bra. Däcken håller länge än. Nyservad. Du ser cykeln i helbild, växlen, stötdämparna, de extra handtagen.
600 kr
Blocket.se
Motorcyklar och terrängfordon  ·  Stockholms län

Yz250f -10

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
yz250f av 2010 års modell. Inhandlades ny på AMX Racing i Tullinge. Nybytt kolv och kamkedja, olja, filter, kylarvätska. Nytt Drivpaket Nya bromsbelägg. Helt genomgången och allt ok. Allt gjort på AMX Racing. Olja filter bytt var 3e körning. Länkage och lager smörjda vid jämna mellanrum. Sitter hasplåt på. Större munstycke. Vance & Hines Ljuddämpare. medföljer dubbdäck i nyskick. Endast provstartad efter renovering. Man ser på plasten att den är använd men men man kan ju slänga på ny om man känner för det. Annars en Grym cykel! säljes p.g.a utlandsflytt. ev finans kan ordnas . Ring för mera info. /Dennis yz250f yzf250
51 000 kr
Blocket.se

Gipro x-type växelindikator, blå display

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Den senaste från Gipro-X från Healtech Passar alla cyklar med elektronisk hastighetsmätare (analoga och digitala) En av dem bästa och minsta på marknaden. Modulen är autolärande, inga programeringsknappar och kablar. Bara kör igenom växlarna så är det klart! Programerbar växellampa och Hög hastighetsvarnings funktioner är inbyggda, detta hittar du inte i andra produkter. 100% Vattentät Skriv vilken cykel du har på beställningen så skickar vi med rätt kabel Priset är för växelindikator + kabel!
1 490 kr
Blocket.se
Mountainbike  ·  Haninge

Bra Mountainbike*-

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tjena, Säljer nu min Moutainbike som jag köpte in förra sommaren. Jag har bytt bakdäck på cykeln för att det andra var lite slitet ;) Cykeln är i toppskick, lite repor på handtagen och sadeln men allt annat är i tipptopp ;) Cykeln passar alla som är över 150cm och uppåt :) Prutad och klar, finns i Tungelsta ;) Finns på Mail och Telefon
1 300 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Stockholm

eastern traildigger !!

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
tja ska nu sälja iväg hojen. den är i fint skick inga bucklor /sprickor :)drivern i bak navet skulle behövas bytas kostar ca 200-300kr men det går bra att cykla som den är. spec:ram: eastern traildigger gaffel: RST styre : ns district stem: tioga styrlager: fly bikes sadel : shadow conspiracy sadel stolpe : macniel den stela gaffeln är eastern och eastern hjul till den fran hjulet till dämpade gaffeln som sitter på nu är ett single track med scott nav bak hjul: nav, eastern fälg ,mavic drev : eastern kedja : shadow conspiracy half linkvevar : eastern handtag animal :)
5 000 kr
Freeride.se