Allt till salu inom "begagnade vitvaror sundbyberg"

Sortering:
12 volts kylskåp
Sundbyberg
Idag

12 volts kylskåp Visa liknande

2 700 kr
Blocket.se
tvättmaskin Bosch
Sundbyberg
Igår

tvättmaskin Bosch Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Mikro
Sundbyberg
3 dagar

Mikro Visa liknande

200 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 13

Tidigare annonser till salu

Splitterny Ergorapido 2-i-1 Plus

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En ouppackad Ergorapido 2-i-1 plus (den orangefärgade). Observera att det är den som är plus=mycket bättre prestanda (suger bättre) än de enklare varianterna. Jag reklamerade min som jag köpte för över ett år sedan, bor mycket mindre nu och behöver den inte längre. Jag fick en sprillans ny som jag nu säljer. Kvitto och garanti följer med köpet. Nypris: 1 300 kr Mitt pris: 800 kr (helt oanvänd)
800 kr
Blocket.se
Kyl och frys  ·  Solna

Mycket fin fristående frys Whirlpool

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 26 dagar
Säljer en frys i fint skick pga platsbrist vid flytt. Nypris ca 3000:-, säljes för 1800:- Whirlpool fristående Energieffektivitetsklass A Mått (cm): 54 bred, 84,5 hög, 63,5 djup Omhängningsbar dörr. Det enda som finns att anmärka på är en spricka på ovansidan (se bild) där en tung micro stått men detta påverkar inte frysens prestanda utan är endast en smärre skada på ytan. Hämtas i Solna/Sundbyberg, kontant betalning.
1 800 kr
Blocket.se
Hyresrätter  ·  Sundbyberg

2:a, 68kvm, Järnvägsgatan 54, Sundbyberg

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Mycket ljus tvåa, som börjar bli något sliten. Fräscha vitvaror, kyl/frys bytt i mars. Kaklat badrum, med modernt badkar på fötter. Säkerhetsdörr, Balkong i söderläge vid vardagsrummet, mot järnvägen. Sovrum, kök mot grönt lugnt område mellan begyggelse utan trafik. Ful trappuppgång med liten hiss en halv trappa upp. Ful, men välfungerande tvättstuga med stora maskiner, torktumlare och torkskåp: lätt att få tvätt-tid. Stort vindsförråd en trappa ovanför lägenheten. Knarriga parkettgolv, med undantag av köket som har plastgolv. Såväl Bredbandbolaget som Comhem när finns. Värden planerar renovering/sanering 2019.
5 475 kr
Lägenhetsbyte.se
Hyresrätter  ·  Sundbyberg

2.5:a, 69kvm, Lötsjövägen 45, Sundbyberg

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 3 månader
En stor 2:a på ca 70 kvm, nära affärer, tunnelbana, bussar och en hel del underbara grönområden med fina promenadvägar. Vardagsrummet är stort och välplanerat Sovrummet är stort, ljust och har genomgång till garderoben. Köket är rymligt och fräscht med nya vitvaror. Toalett med nytt kakel och ett stort helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Stor balkong som är inglasad, med utsikt in mot gården. Går att byta till terrass/uteplats mot tillägg. (Badkaret och tvättmaskinen tillhör ej lägenheten) Våren 2013 skall vi bygga ut en uteplats.
6 450 kr
Lägenhetsbyte.se
Övrigt  ·  Stockholm

Önskar att byta mot blivande br

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En fräsch och smart 1.5 högst upp i ett hus byggt 1939 i centrala Sundbyberg. Lägenheten har ett helkaklat badrum med duschkabin och plats för liten tvättmaskin. Ett stort och rymmligt kök med nya vitvaror. I vardagsrummet har vi valt att ha vårat matbord för att få ett sovrum i matsalsdelen. Det har funkat utmärkt. . Parkering kostar 260kr i månaden och är på baksidan av huset. en stor och härlig balkong finns. Nära till tunnelbana, pendeltåg samt bussar. Vi vill gärna byta mot blivande br eller en som redan är en br
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj