Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade vitvaror kalmar säljes

Stängare
F
Kaffebok
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Gaggia Evolution Espresso maskin. Den är använd 2gånger, fungerar perfekt. Fick den i julklapp för några år sedan. I stället för att den står oanvänd hemma hos mig så säljer jag den till någon som gillar espresso eller cappuccino. Nyvärde på maskinen ligger mellan 2500-3200kr. Säljer den för 1200kr. Instruktionsbok på Engelska medföljer. (Det går att ladda ner instruktioner på svenska). OBS: Skicka inga mail. Telnr: 0768-412089
Fin och ljus 2:a på första vångngen som är ombyggd till 2.5 rum. Lägenheten är totalrenoverad. Nya golv i hela lägenheten, väggarna om målade och tapetserade. Nya luckor i köket, från "Svenka kök Kalmar". Även vitvaror nya i köket. Toaletten är även hel renoverad. I månads avgiften ingår, värme, vatten, sophämtning, kabel tv och fri parkering. Vid mer info, ring efter 14.30 vardagar. Priset kan diskuteras vid en smidig affär.
Stor 2:a med bra planlösning bytes till en mindre 2:a eller en stor 1:a. Lägenheten har ett relativt nytt kök med mkt bra vitvaror, köket har ett "matrum" vilket gör att lägenheten blir som en 2,5:a. Hela lägenheten har trägolv. Badrummet är kaklat och har badkar. Sovrummet är stort med en klädkammare och två stora garderober. Det finns ingen balkong däremot ligger lägenheten på bottenvåningen och man har tillgång till den mysiga trädgården. Hyran ligger på 5104kr. Områden som är intressanta: ängö, malmen, funkabo och söder Du måste godkännas av hyresvärden vilket kan ta upp till en månad!
Fin trea som är renoverad 2008, Lägenheten är på 72 kvadratmeter och ligger på tredje våningen. Lägenheten har en balkong, med kvällssol. Badrummet och köket är nytt och köket har nya vitvaror och diskmaskin. Trägolv i vardagsrum och kök. totalt 7 garderober i rummen och i hallen. tvättstuga och förråd finns i källaren. Jag söker nu efter en etta eller en tvåa i Kalmar, ej Norrliden och Funkabo. Maxhyra på 4000 kr/mån. Helst med balkong. Denna annons gäller endast byte av lägenhet och inte uthyrning. Maila mig vi intresse. linn.hafstad@hotmail.com
Apples nya iPhone 4S, 64GB vitVar en av de första att äga den nya Apple iPhone 4S! Nya funktioner inkluderar 1080p videoinspelning, en 8MP kamera, Intelligent röststyrning assistent, Airplay spegling, dual-core A5 processor, dubbla antenner för 2x nedlänk hastighet, och så mycket mer! Kontrakt gratis! Factory Olåst. Fungerar med alla GSM-nätEn helt ny, oanvänd, oöppnade i sin originalförpackning. Med 1 års världsomfattande garanti.Finns endast 4 st kvar så skynda!