Quantcast
Till salu inom: ”

begagnade vitvaror uppsala säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Stängare
F

Tidigare annonser till salu

hej, ja köpte förra året en h2o mopp och damsugare.. tänkte nu sälja det.. har funkat bra hela tiden men ja måste göra mig av med lite saker.. moppen vill ja ha 1000 för damsugaren vill ja ha 1200 för.. prutat å klart.. då de inte är några fel på det., dock ett tillbehör till moppen som ja inte hittat ännu.. men de e inget som gör att de inte går att använda den.
Fyra spisplattor, varav en (den lilla snabbplattan) börjar bli sliten. Men de övriga tre och ugnen fungerar finemang. Det är min tidigare spis, jag fick mina föräldrars spis som var nyare än denna, därför vill jag passa denna spis vidare för den är inte redo för soptippen. Priset gäller om du hämtar spisen hos mig. Annars kan jag troligtvis köra hem den till dig för 400 kr.
Hus i örbyhus med bra pendlings möjligheter både till uppsala(upplands väsby) och gävle säljes. Huset är besiktigat. Huset har 4 rok och ligger i ett barnvänligt villaområde med gångavstånd till skola(förskola-9) och buss, tåg. Huset har: 3 sovrum(2st med nya ytskikt) 2 toaletter(1 badrum som är nyrustat och en gäst toalett) 1 kök med nya vitvaror(kyl o frys-11 spis o diskmaskin-10) öppen spis 1 tvättstuga(tvättmaskin -09) 1 vardagsrum Bilder kan mailas vid intresse
Prêt-á-Porter tar bort veck, rynkor och lukt utan att skada eller slita på kläderna. En bärbar apparat som torkar, fräschar upp och slätar ut kläder och textilier utan vare sig strykjärn eller kemtvätt. En perfekt lösning när kläder såsom kostymer, dräkter, klänningar och ylletröjor egentligen inte behöver tvättas men är i behov av en uppfräschning efter en lång arbetsdag eller festkväll. Helt ny. Pris i butik 3999:- Säljs för 1900:- BVSA
För både värme och kyla. En smart kyl-/värmebox som kan anslutas till 12 V cigarettuttag eller till ordinarie nättuttag i hemmet. Kabel till cigarettsuttag medföljer. Elnätskabel medföljer ej. Boxen som jag fått i present är inköpt på Jula för 1 295 kr för ca 1 år sedan. Den är helt oanvänd och ligger kvar i sin originalkartong. Längd: 70 cm Bredd: 40 cm Höjd: 45 cm Finns att hämta i Tierp eller kan skickas med passande frakt. Köparen betalar frakten.