Quantcast
Till salu inom: ”

begagnat ballingslöv kök nedmonterat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket fint begagnat Ballingslövkök från 1991 säljes. Överskåpen är 30 cm djupa och 70 cm höga. Bredden på överskåpen är från vänster: 50 cm, 60 cm, 80 cm, 80 cm, 80 cm vitrinskåp, 30 cm Underskåpen är 60 cm djupa och 87 cm. Bredden på underskåpen är från vänster: 50 cm kastrullskåp, 60 cm stor låda, 40 cm, 40 cm med 5 lådor, 80 cm, 60 cm plats för diskmaskin, 40 cm Köksinredningen där kyl och frys står är 60 cm djupa och 210 cm höga. Bredden på dessa är från vänster: 80 cm städskåp, plats för kyl och frys 2x60 cm, överskåp ovan kyl och frys 2 x 60 cm, 60 cm högskåp med plats för inbyggnadsugn och micro. Bänkskiva med monterad diskho/ blandare samt spishäll. I priset ingår även kyl, frys, micro, fläkt, inbyggnadsugn ( ej den på bilden). Dessa fungerade när vi monterade ner köket men vi reserverar oss för funktionen av dessa. Köket med maskiner finns i Linköping. Köket är nedmonterat och kan hämtas omgående. Först till Kvarn!
Stommar från Intega, Falköping. Luckor & dörrar av massiv ek från Ballingslöv. 4 Överskåp 80, två luckor. 1 Skafferi 60, tvådelat. 1 skåp för micro och inbyggnadsugn. 4 Utdragslådor 40. 4 Utdragslådor 60. 1 Lådhurts med 5 lådor 40. Ett diskbänkskåp 2 dörrar 80. Ett vägghängt vitrinskåp 80 dubbel glasdörr. Ett underskåp med skiva 80. Tre överskåp 60. En vinhylla 20. En hörnbokhylla. Ett handuksskåp 20. En diskbänk med diskho plus blandare. En sidobänk. Ej vitvaror. Nedmonterat och klart för hämtning. 2000:- eller högstbjudande.
Vi köpte detta kök på blocket för ca en vecka sen och det är fint och har massiva luckor i ek. Tyvärr, eftersom vårt kök inte har rätt form får vi det inte att bli bra. Köket är nu nedmonterat och de bilder jag har på det är från förre ägaren. Det som ingår är bara köksskåp och det som hör till dessa, alltså inga vitvaror. Det finns lite små skavanker, bla gick ena glaset till vitrinskåpet sönder när de monterade ner den, dock ingen stor kostnad att köpa ett nytt. Har ni några frågor så är ni välkomna att ringa. Mvh Gunnel och Peter
Begagnat Ballingslövs kök från -88 i gott skick säljes. Massiv ek. Nedmonterat och klart för avhämtning. Vitvaror såsom diskmaskin, cylinda och spis, siemens säljes också.
Perfekt kök till stugan eller uterummet. Vitt kök med bokträ bänkskiva & handtag. Inkl. vitvarorna: Kålfilter fläkt, Spis samt en Diskbänk i rostfritt stål exkl. blandare.