Allt till salu inom "begagnat keyboard"

Sortering:
EBS Tremolo
Lidköping
1 månader

EBS Tremolo Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Boden

Keyboard Medeli mc70 i nyskick

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hejhej nu är det dags för mig att sälja mitt keyboard eftersom jag ska ta och flytta utomlands! Jag köpte keyboardet för lite mindre än ett år sedan och har inte använt det speciellt mycket alls så det märks verkligen inte att det är begagnat. Har funkat hur bra som helst när jag väl har använd det! Stället på bilden ingår även och ni får keyboardet i originalförpackningen! Maila mig om ni har några frågor :) Mvh Tim
1 000 kr
Blocket.se
Piano  ·  Norrköping

Begagnad Roland-keyboard

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi har bytt in en begagnad keyboard. Roland EXR-3 i bra brukskick. 61-tangenter Över 500 ljud och över 100 komp. USB - Vi skickar över hela Sverige för 79:- - Vill du dela upp betalningen i upp till 24 månader för endast 90:-/månad, så hjälper vi dig gärna med det. - 6 månaders garanti på begagnat - Har du något inbyte? Hör av dig till oss! Som kund hos oss får du service direkt till skillnad mot diverse nätaktörer. 4sound i Norrköping, en riktig musikaffär!
995 kr
Blocket.se

Orla Digital Orgel Compact Theatre

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Orla Compact Theatre Sport,ink Pall. Digitalorgel med gott om möjligheter.C:a 400 ljud och Hundratals Styles. Drawbars för Upper och Lower Manual. Semiportabel,går att dela på för enkel transport. Inbyggt högtalarsystem,baspedaler mm. Utf.Valnöt. 2x61 Tangenter Bruksanvisning kan laddas ned hos orladirect. Nypris 70.000:- Ring för mer info.Bra pris. Finans,Räntefritt mm. Om företaget Hammond Orglar,Leslie Speakers,Orla Digitalflyglar,Orglar&Keyboards. Eminent Digitala Kyrkorglar.Nytt och begagnat.Även Vintage Keyboards. Se Svenska Hammond på Facebook och Youtube. Vi importerar även Italienska sport och specialbilar. Se Maseratistisvezia.se.Även på Facebook.
0 kr
Blocket.se

Hammond modell 920 Digital Orgel 2012

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Som ny.Enda exemplaret specialimporterat av oss. Över 800 sololjud!Inb sequenser.2X61 Tangenter.13 Baspedaler.Inb.Först.Högtalare. Drawbars för båba manualerna 9 körigt. Percussion,Digitalt Leslie.11 polig Leslie anslutning. Utförande valnöt.Tar liten plats. Finans kan ordnas. Nypris var C:a 100.000:- Om företaget Hammond Orglar,Leslie Speakers,Orla Digitalflyglar,Orglar&Keyboards. Eminent Digitala Kyrkorglar.Nytt och begagnat.Även Vintage Keyboards. Se Svenska Hammond på Facebook och Youtube. Vi importerar även Italienska sport och specialbilar. Se Maseratistisvezia.se.Även på Facebook.
69 000 kr
Blocket.se

Vintage Leslie i Valnöt modell 710

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Snyggt Leslie i Valnöt.Funkar bra. 9 poligt.90 Watt. Kan höras på på länken nedan med en Hammond M44 Mer info?Ring! Kan säljas på räntefri kredit. Om företaget Hammond Orglar,Leslie Speakers,Orla Digitalflyglar,Orglar&Keyboards. Eminent Digitala Kyrkorglar.Nytt och begagnat.Även Vintage Keyboards. Se Svenska Hammond på Facebook och Youtube. Vi importerar även Italienska sport och specialbilar. Se Maseratistisvezia.se.Även på Facebook.
9 995 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj