Allt till salu inom "begagnat offerdals-skiffer bortskänkes"

Sortering:
Rhododendron lila
Nacka
Idag

Rhododendron lila Visa liknande

Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Hyllor och skåp  ·  Uppsala

Vit skänk bortskänkes

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vit skänk bortskänkes mot avhämtning!! Innanför skjutdörrarna finns det ett hyllplan. Skänken är i ett begagnat skick med vissa defekter såsom viss missfärgning på en del ställen, ett hörn som har gått sönder i samband med flytt samt halva baksidan är borta då skänken har använts som tv-bänk en gång i tiden. Handtagen till skjutdörrarna saknas men de kan lätt ersättas av andra, ena handtaget på en av lådorna har även gått av men fungerar ändå som handtag så att säga. I övrigt i fint skick. Längd: 119,5 cm Höjd: 77,5 cm Djup: 40 cm Bärhjälp får ordnas själv, skänken befinner sig 1½ trappa upp utan hiss. Den finns kvar så länge annonsen finns kvar.
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Möbler fyndas bort efter flytt + bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
Jag har flyttat och måste byta ut visst möblemang som inte passar i det nya boendet. ALlt är i använt men i kanon fint skick. Bortskänkes Banankartonger ca 30 st bortskänkes mot annonskostnad. RÖNNSKÄR Vägghylla, svart 1st Nypris: 179 kr Mitt pris: 100 kr Säljes då det nya badrummet inte har plats för denna fina hylla i mitt nya boende. Löstagbara hyllplan - lätta att rengöra. http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50093761/ 2st svarta string hatthyllor + 2st skoställ i string. Stilren design, från ikea, men har slutas säljas tyvärr. De passar inte i mitt nya boende så ny fyndar jag bort dem. De är i begagnat skick, men kanon fina. Mått ca 60cm bred, 30cm djup och 20cm höjd. De monteras med en skruv i vardera hörne, alternativ kan man ställa skoställen på golvet. 2st hatthyllor 70kr/st eller 100kr för båda. 2st skohyllor 70kr/st eller 100kr för båda Köp allt i annonsen för 250kr!
0 kr
Blocket.se
Soffor och fåtöljer  ·  Göteborg

Soffa m.m. bortskänkes

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 28 dagar
Följande bortskänkes mot avhämtning: * Skinnsoffa * Ikea billybokhylla * Kontorsstol * Stol * Modulhyllor Allt i ok begagnat skick. Skinnsoffan har något enstaka hål i tyget, men i övrigt ok. Vet ej hur man monterar modulhyllorna. Det bruna bordet till vänster om soffan ingår ej. Först till kvarn. Om ingen hämtar i helgen så lämnar vi till Myrorna eller liknande på måndag.
0 kr
Blocket.se
Bygge  ·  Nacka

Begagnat offerdals-skiffer bortskänkes

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Våra skifferbeklädda fasadytor rasade förra sommaren. Efter att ha suttit uppe ett år. Vår entreprenör har stuckit, startat upp ett nytt bolag och hävdar att det inte är deras fel att de stensättningsjobb som är utförda av dem är deras ansvar. Jag har cirka 100 kvm offerdalsskiffer 1-2 cm som är begagnat som jag skänker bort mot bortforsling.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj