Quantcast
Till salu inom: ”

kattungar bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Har hittat en liten söt kattunge som fötts under vår altan. Vi kan dock inte ta hand om den på grund av allergi och kattmamman verkar inte heller intresserad. Kattens mamma tillhör inte oss och vi vet inte vem som äger kattmamman. Ungen ligger dock just nu på vår altan i en korg och vill att någon tar hand om den. Just nu tar vi och grannen hand om den men vill inte ha katten permanent på grund av allergi.
Hej Jag har sedan en tid tillbaka bestämt mig för att skaffa en ny liten familjemedlem i form av en katt och söker därför efter någon vänlig själ som är villig att skänka bort en kattunge. Har precis flyttat in till en ny lägenhet och det känns rätt så tomt ensam. Jag söker alltså någon som är villig att skänka bort en kattunge dock är jag villig att betala för diverse katt tillbehör om dessa finns. Skicka gärna ett mail med information om färg, ålder osv.
Skänker bort min resårbotten mot avhämtning. Sängen är 3 år, bra skick förutom att jag haft kattunge under denna tid som klöst sönder alla 4a hörnen. Detta är enbart estetiska "fel" och själva sängen och fjädrarna är fortfarande i bra skick. Täcker man över sängen med en "sänggardin" så syns inte skadorna. Se bild för det hörn som är mest skadat. Bilder på alla 4a hörn kan fås efter förfrågan. Upphämtas i Sundbyberg. Messa gärna istället för mail. 0:-
Tre kattungar bortskänkes till djurvänner. De är rumsrena och avmaskade. Alla tre är nyfikna, sociala, busiga och älskar att gosa. De är också vana vid andra katter och hundar. Bobba, gårtigrerad hane, Ruffi, brun/gråtigrerad hona med vita tassar och Flisan en sköldpaddsfärgad hona. Redo att flytta nu!