Quantcast
Till salu inom

"begangnad trick sparkcykel säljes"

Bromma
Igår

Kickbike + styre oanvänd. E...

350 kr
Blocket.se
Partille
Igår

Jofa skridskor strl 31

150 kr
Blocket.se
Butik Falun
2 dagar

Sea-Doo SPARK 3up 90 IBR Tr...

107 900 kr
Blocket.se
Butik Falun
2 dagar

Sea-Doo SPARK 90 Trixx 3up...

107 900 kr
Blocket.se
Butik Falun
2 dagar

Sea-Doo SPARK 2up 90 IBR Tr...

100 900 kr
Blocket.se
Sollentuna
2 dagar

Snowkick sparkcykel på snö

250 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

M-Audio Keystation 61 mk2,...

700 kr
Blocket.se
Butik Göteborg
Igår

Snowboard ROCKSTAR, ROSSIGN...

1 400 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Cyklar  ·  Älvsborg

Trick Sparkcykel slamm mischief

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer den för jag använder den inte längre på grund av tappat intresse. Den är i väldigt bra skick!! har bara hoppat med den från trottaren och åkt lite med den på asfalten. inget något glapp på den. Den är ett trick sparkcykel och kan tåla åkning i ramp o hopp. har använt den högst 15 gånger. Köpte den 18 augusti från skatepro för 1100 kr. kartlog och verktyg till den ingår som ny. mer info finns på skatepro. Kan skicka mera bild vid mail smsa istället för ringa pga jag svarar snabbare på sms
900 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Helsingborg

District trick sparkcykel blå/svart

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Jag säljer nu min District trick sparkcykel eftersom jag inte hinner använda den så mycket. Sparkcykeln är i bra skick och jättebra att trixa med etc. Jag har själv kostat på den med finare delar bl.a Proto clamp som kostat 1000:- Sparkcykeln är uppbyggd av följande delar: Bar: District V2 Deck: District V2 Hjul: Eagle Spooked red/silver Headset: Cane Creek Clamp: Proto SCS red Bearing/kullager: Bones Red Broms: District Peg: silver Hantag: District Nypris inkl. alla delar: 4500:- Nu: 2000:-
2 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Jönköping

Trick sparkcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En VÄLDIGT bra kick som jag har haft i ca ett halvår. Delarna är inte slitna mycket alls och väldigt hållbara men ändå inte tunga. Delarna på den är: Handtag: odi longneck: lila Bar/styre: district rory coe: svart Headsätt: fsa: svart Gaffel: lucky smx: lila Compression kit: igc Hjul: eagle sport kärna: orange skal och guld kärna Deck/stå bräda: pheonix reventon: orange Pegs: lucky smx pegs Clamp: district double clamp Sedan har jag ett par reserv delar dem är följande: bar/styre: lucky pry bar:vit Clamp: proto scs clamp: lila har inga insekts skruvar till den tyvärr. Detta är en snygg och tålig trick sparkcykel för den som vill synas i parken! Säljes pga att jag ska börja cykla bmx och behöver pengar. Billigare vid snabb affär Ordenarie pris när jag köpte den var ca 6500.
3 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Göteborg

Madd Gear Pro vit Trick Sparkcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Jag säljer nu min trick sparkcykel på grund av att jag inte använder den längre. Jag fick den på julafton för två år sedan och jag har bara använt den ca. 5 gånger. Sedan har den stått i garderoben. Den har några repor/rispor på undersidan av decket även lite rispor på baren (styret) men de är bara ytliga skador. Ny pris: 1899:- Mitt pris: 1200:- Priset kan diskuteras vid en snabbaffär. Använder min mejl dagligen så där är jag mest kontaktbar.
1 200 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Västerås

Trick Sparkcykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Denna trick sparkcykel är mycket hållbar och har ett rimligt pris. Delarna var för sig: Blunt Fasen Smith Bar 499kr ODI Longneck Grips 139kr FSA TH-18 Headset 289kr Blunt Tripple Clamp 199kr District FK-2 One-Piece Framgaffel 499kr Eagle Spoked Silvercore hjul 229kr x2 1 District Aluminium Peg 79kr District DK-1 V2 Deck 799kr District ICS Compression Sätt 109kr District Griptape Röd 49kr District Kullager 24kr x2 District Broms Ingår I Decket Tillsammans kostar allt detta 3167 kr men du kan köpa det för endast 1500 kr. Sparkcykeln är ett år gammal men många av delarna är nya. Det enda som är ett år gammalt är Decket annars är allt annat högst 2 månader gammalt. Sparcykeln fungerar riktigt bra.
1 500 kr
Blocket.se