Quantcast
Till salu inom: ”

begangnad trick sparkcykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En VÄLDIGT bra kick som jag har haft i ca ett halvår. Delarna är inte slitna mycket alls och väldigt hållbara men ändå inte tunga. Delarna på den är: Handtag: odi longneck: lila Bar/styre: district rory coe: svart Headsätt: fsa: svart Gaffel: lucky smx: lila Compression kit: igc Hjul: eagle sport kärna: orange skal och guld kärna Deck/stå bräda: pheonix reventon: orange Pegs: lucky smx pegs Clamp: district double clamp Sedan har jag ett par reserv delar dem är följande: bar/styre: lucky pry bar:vit Clamp: proto scs clamp: lila har inga insekts skruvar till den tyvärr. Detta är en snygg och tålig trick sparkcykel för den som vill synas i parken! Säljes pga att jag ska börja cykla bmx och behöver pengar. Billigare vid snabb affär Ordenarie pris när jag köpte den var ca 6500.
Hej! Jag säljer nu min trick sparkcykel på grund av att jag inte använder den längre. Jag fick den på julafton för två år sedan och jag har bara använt den ca. 5 gånger. Sedan har den stått i garderoben. Den har några repor/rispor på undersidan av decket även lite rispor på baren (styret) men de är bara ytliga skador. Ny pris: 1899:- Mitt pris: 1200:- Priset kan diskuteras vid en snabbaffär. Använder min mejl dagligen så där är jag mest kontaktbar.
Denna trick sparkcykel är mycket hållbar och har ett rimligt pris. Delarna var för sig: Blunt Fasen Smith Bar 499kr ODI Longneck Grips 139kr FSA TH-18 Headset 289kr Blunt Tripple Clamp 199kr District FK-2 One-Piece Framgaffel 499kr Eagle Spoked Silvercore hjul 229kr x2 1 District Aluminium Peg 79kr District DK-1 V2 Deck 799kr District ICS Compression Sätt 109kr District Griptape Röd 49kr District Kullager 24kr x2 District Broms Ingår I Decket Tillsammans kostar allt detta 3167 kr men du kan köpa det för endast 1500 kr. Sparkcykeln är ett år gammal men många av delarna är nya. Det enda som är ett år gammalt är Decket annars är allt annat högst 2 månader gammalt. Sparcykeln fungerar riktigt bra.