Quantcast
Till salu inom: ”

trick sparkcykel district säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej. Nu säljer jag min trick sparkcykel för att jag har Max använt den 3 gånger, det är en district som märket heter, det vill säga att det finns med 1 par odi handtag 1 District ST-2 V2 Color Bar 1 District V2 Color Double Lättvikts Clamp 1 district PRO headsätt 1 District DK-1 V3 Color deck (fast utan broms) 1 District FK-2 One-piece Framgaffel 1 district hjul 1 blunt hjul Jag skulle vilja sälja den för 1500kr för att den är i bra skick och bra delar Om ni är intresserade så kan ni ringa 0709557562 eller 0736339387
Razor Pro med District AL-1 V2 bar, Eagle sport silvercore hjul, District double clamp Edvin de la rosa handtag resten är Razor Pro delar.
Hej. Nu säljer jag min sparkcykel. Den är i bra skick. Phoenix hjul. District deck samt fork. Vill ni få mer info om min spark så ring på min mobil. Delar kommer från childstore, allt orginal.
En trick/freestyle sparkcykel från MGP, köptes på Stadium för 1 199 kronor. Styre, klämma, styrlager och framgaffel är bytt till bättre från District, delarna köptes för 1 700 kronor. Du får med originaldelarna som reserv. Den är bara använd några gånger i en skatepark så den är i toppskick.
Sparkcykel trick av mod. District v4. Köpt den 16e maj. Säljes pga bristande intresse. Inköpt på Childstore vid Medborgarplatsen. Originalkvitto medföljer. Bra skick. Verktyg och klistermärken medföljer.