Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistugor bromma till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag vill köpa en kolonistuga , helst Bromma men annat kan vara intressant. Har haft fritidshus och bott i hus tidigare och saknar närheten till naturen . Har mer tid över nu och känner att jag saknar en trädgård att påta i . Har du en stuga du inte har tid eller ork med , hör av dig ! Jag lovar att sköta om den bra.
Mulltoa i mycket gott skickt, använd i en säsong (haft den i två år). Passar utmärkt i mindre fritidshus eller till exempel kolonistuga. Kapacitet: 3-4 personer Max effekt: 250W Mått: H:65cm B:55cm D:71cm (Tar upp cirka 55x110cm golvyta) Enligt beskrivning från tillhörande etikett: "En ekonomimodell, vilket betyder att man får göra lite mer själv och vara mer uppmärksam med skötseln. Efter varje användning vrider man ett par varv på hantaget så att de två rakorna blandar komposten och skrapar ner mullen i lådan. Med en reglerbar termostat anpassar man kapaciteten till användningen. Fläkten evakuerar luften från toaletten." Finns att hämta i Bromma. Ring eller maila!
Vår lilla pärla finns i natursköna Grimsta naturreservat nära Kanaanbadet. Koloniföreningen Stugängen är en koloniförening utan odlingstvång! Arrendet är 1500 kr/per år. Stugan är 25 kvm med en kokvrå del (gasolspis). Dass del finns med ingång från utsidan av stugan. Tomt/lott runt stugan är ca 100 kvm. Vatten finns att hämta vid tappställe och servicehus med dusch och bastu är under uppbyggnad i föreningen. Besök gärna Koloniföreningen Stugängen på www.stugangen.wordpress.com Varmt välkomna att kontakta oss för visning! Med vänlig hälsning Stella med familj
Bortskänkes mot avhämtning en vit billyhylla 2 meter hög och 90 cm bred. Bra skick! Garderob med två glasdörrar och två överskåp. Ca 2 meter hög och 90 cm bred. Bra skick! Kom och hämta så får du dom gratis!! Står i en kolonistuga i Sundby fritidsby, Bromma.
Välskött kolinistuga, gärna Bromma eller norrort