Allt till salu inom "kolonistugor bromma till salu"

Sortering:
Käpphäst
Bromma
Idag

Käpphäst Visa liknande

270 kr
Blocket.se
Käpphäst
Bromma
Idag

Käpphäst Visa liknande

199 kr
Blocket.se
väggljushållare
Bromma
Idag

väggljushållare

69 kr
Blocket.se
Förvaringsbox
Bromma
Idag

Förvaringsbox

200 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Stockholm

Kolonistuga

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag vill köpa en kolonistuga , helst Bromma men annat kan vara intressant. Har haft fritidshus och bott i hus tidigare och saknar närheten till naturen . Har mer tid över nu och känner att jag saknar en trädgård att påta i . Har du en stuga du inte har tid eller ork med , hör av dig ! Jag lovar att sköta om den bra.
0 kr
Blocket.se
Badrum  ·  Stockholm

Mulltoa 10

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Mulltoa i mycket gott skickt, använd i en säsong (haft den i två år). Passar utmärkt i mindre fritidshus eller till exempel kolonistuga. Kapacitet: 3-4 personer Max effekt: 250W Mått: H:65cm B:55cm D:71cm (Tar upp cirka 55x110cm golvyta) Enligt beskrivning från tillhörande etikett: "En ekonomimodell, vilket betyder att man får göra lite mer själv och vara mer uppmärksam med skötseln. Efter varje användning vrider man ett par varv på hantaget så att de två rakorna blandar komposten och skrapar ner mullen i lådan. Med en reglerbar termostat anpassar man kapaciteten till användningen. Fläkten evakuerar luften från toaletten." Finns att hämta i Bromma. Ring eller maila!
4 500 kr
Blocket.se

Trevlig kolonistuga i unikt läge Bromma/ Grim

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Vår lilla pärla finns i natursköna Grimsta naturreservat nära Kanaanbadet. Koloniföreningen Stugängen är en koloniförening utan odlingstvång! Arrendet är 1500 kr/per år. Stugan är 25 kvm med en kokvrå del (gasolspis). Dass del finns med ingång från utsidan av stugan. Tomt/lott runt stugan är ca 100 kvm. Vatten finns att hämta vid tappställe och servicehus med dusch och bastu är under uppbyggnad i föreningen. Besök gärna Koloniföreningen Stugängen på www.stugangen.wordpress.com Varmt välkomna att kontakta oss för visning! Med vänlig hälsning Stella med familj
340 000 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Bromma

BORTSKÄNKES - billyhylla och garderob

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Bortskänkes mot avhämtning en vit billyhylla 2 meter hög och 90 cm bred. Bra skick! Garderob med två glasdörrar och två överskåp. Ca 2 meter hög och 90 cm bred. Bra skick! Kom och hämta så får du dom gratis!! Står i en kolonistuga i Sundby fritidsby, Bromma.
0 kr
Blocket.se

Kolonistuga i Norra Stockholm

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Välskött kolinistuga, gärna Bromma eller norrort
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj