Quantcast
Till salu inom: ”

kolonistugor bromma till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag vill köpa en kolonistuga , helst Bromma men annat kan vara intressant. Har haft fritidshus och bott i hus tidigare och saknar närheten till naturen . Har mer tid över nu och känner att jag saknar en trädgård att påta i . Har du en stuga du inte har tid eller ork med , hör av dig ! Jag lovar att sköta om den bra.
Vår lilla pärla finns i natursköna Grimsta naturreservat nära Kanaanbadet. Koloniföreningen Stugängen är en koloniförening utan odlingstvång! Arrendet är 1500 kr/per år. Stugan är 25 kvm med en kokvrå del (gasolspis). Dass del finns med ingång från utsidan av stugan. Tomt/lott runt stugan är ca 100 kvm. Vatten finns att hämta vid tappställe och servicehus med dusch och bastu är under uppbyggnad i föreningen. Besök gärna Koloniföreningen Stugängen på www.stugangen.wordpress.com Varmt välkomna att kontakta oss för visning! Med vänlig hälsning Stella med familj
Bortskänkes mot avhämtning en vit billyhylla 2 meter hög och 90 cm bred. Bra skick! Garderob med två glasdörrar och två överskåp. Ca 2 meter hög och 90 cm bred. Bra skick! Kom och hämta så får du dom gratis!! Står i en kolonistuga i Sundby fritidsby, Bromma.
Välskött kolinistuga, gärna Bromma eller norrort