Quantcast
Till salu inom: ”

behandlingsstol hudvård säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Med tår i ögat lämnar jag min gamla, underbara behandlingsstol.Den är sliten i galonen, men kan lätt fixas om man syr ett överdrag. Stolen är som en dröm, mjuk och otroligt bekväm. Kunderna älskar den. Mekanisk, dvs ingen flaschig hyrdaulik, men passar jättebra för den som jobbar med hudvård. Går inte att vaxa i eftrsom den inte är höj och sänkbar, ej heller möjlig att fälla helt plant. Men - för dig som vill ge kunden absolut komfort under ansiktsbehandlingar o liknande - slå till!!!
Manikyrbord med lampa samt stol. Pris 3500:- Makeupstol svart (Bare Minerals) 300:- Dubbelsidig makeupspegel vit med lampor på båda sidor. Nyrpris 4600:- Pris nu 1500:- Makeuphurts (Bare minerals) med utdragbar spegel. Nypris 5000:- Nu 500:- Fotvårdsset med behandlingsstol modell äldre, Hurts med lampa, fotbalja med stativ, samt reglerbart fotstöd. Pris 2300:- (Torrsterilisator finns att köpa med vid intresse. Den är i princip ny.) Hotstone-set Som nytt! 600:- Rullbord rostfritt 500:- (finns även ett vitt för samma pris) Ring helst vid intresse! Mail undanbedes.
Kompakt och prisvärd justerbar behandlingsstol. Denna, sedan många år utprovade behandlingsstol är lämplig för alla förekommande behandlingar inom hudvård. Den är inställbar i höjdled samt justerbar från helt vågrät till ren stol. Även användbar till fotvård, massage och manikyr (fäste finns). Fotstöd och ryggstöd kan ställas in oberoende av varandra. Armstöden kan fällas. Stabilt utförande! Begagnad!
Säljer 1 st Behandlingsstol som passar tex till Hudvård, fotvård m.m och även massage då den har en avtagbar mitt i nackstödet. Stolen är elektrisk med 3 motorer och kan justeras efter nästan alla behov. Är endsat använd i 6 månader och är i mycket gott skick! Säljes pga ändrad verksamhet. Nypris 18500 Kr Säljes nu för 9500 Kr
Behandlingsstol i nyskick. Hydralisk patientstol höj/sänkbar. Nyskick från Gertab Lämplig för hudvård/ massage/ fotvård