Till salu inom

"medicinsk fotvård lokal säljes"

Spanien
Idag

Calle Apolo - Torrevieja Ce...

465 000 kr
Blocket.se
Åmål
Idag

Creme Legbar, (blåa) avelsägg

30 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Fläktluftvärmare SWH02

3 500 kr
Blocket.se
Orust
Igår

Cabby 562 DL

18 000 kr
Blocket.se
13 dagar

Fotvårds / Massage /Frisör...

250 000 kr
Blocket.se
Igår

NAD C338 förstärkare

4 800 kr
Blocket.se
Lilla Edet
Igår

Blomsteraffär

Blocket.se
Igår

Hörnlokal mitt i Vasastan m...

390 000 kr
Blocket.se
Butik Örebro
Igår

Mercedes-Benz C 200d 9G Aut...

359 900 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Lokaler  ·  Karlshamn

Rum uthyres till fotvårdare, nagelteknolog

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Rum uthyres till medicinsk fotvårdare, nagelteknolog eller massör. Vänder mig endast till seriösa och med gedigen utbildning. Söker er som vill hyra in er på halvtid/heltid. På salong unna dig skönhet & kroppsvård, jobbar man i en vacker och avslappnad miljö, fokus ligger självfallet på kunden. Hela salongen är på 76m2 och består av 4 behandlingsrum inklusive reception samt ett personalrum/kök. I inhyrningen ingår tillgång till kassasystem, bokningssystem, babs, dator, internet mm. F-skattesedel är ett måste. För mer info ring!
0 kr
Blocket.se
Butiker  ·  Kista

Behandlingsrum på exklusiv dagspa

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Här har du en unik chans att hyra ett komplett behandlingsrum hos Face & Body i Vällingby City. Vi har idag drygt 9000 återkommande kunder och sysselsätter 16 terapeuter. Du som söker bör vara Naprapat, Kiropraktor, Medicinsk fotvårdare, Sjukgymnast eller liknande. Det finns 2 lediga rum att hyra. Arbetstider läggs upp i samråd med oss. En uthyrning kommer att föregås av en intervju då vi är måna om att hyra ut till rätt personer. Hyra: 8000 kr per månad plus moms/rum. Vid intresse, ring eller skicka ett mail. Du kan också besöka vår hemsida www.facebody.nu eller se film på våra anläggningar på Youtube.
0 kr
Blocket.se
Butiker  ·  Östermalm

Frisörstol uthyres

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Tillfälle för FRISÖR med en egen kundkrets att hyra plats på etablerad salong med attraktivt läge mitt i stan! Vi behöver förstärkning och söker ytterligare en frisör. Verksamheten som utöver hårvård erbjuder klassisk hudvård, medicinsk fotvård, massage och soldusch består av 9 terapeuter. Vi tror att Du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt uppskattar att ha arbetskamrater. Självklart är Du glad, serviceminded och har gesällbrev och/eller gedigen erfarenhet av yrket. Ser fram emot att höra från Dig! Kontakt via telefon eller mail.
0 kr
Blocket.se
Frisörsalonger  ·  Landskrona

Frisörsalong

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Fräsch frisörsalong i lugnt område med stor återkommande kundkrets hyrs ut. Ligger i samma byggnad som vårdcentral samt apotek. Salongen har funnits sedan 40 år tillbaka. Endast 2 ägare under tiden, enda salongen i området, fri parkering, restaurang & affär i närheten samt påbörjas byggnationen av Friskis & Svettis nya lokaler mitt emot salongen. I salongen bedrivs även medicinskt fotvård. Vilket är fördel för Dig. Du som är intresserad skall vara arbetsam, vänlig och kunna ta hand om kunder på bästa sätt. Jag har haft salongen i 16 år och vill överlämna mina kunder i goda händer. Vänligen ring: 0762-987546 el. 0418-18718
0 kr
Blocket.se

Behandlingsrum i Salong Tinkerbell

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Unikt tillfälle att hyra ett rum i Salong Tinkerbell Är du: naprapat, kiropraktor, medicinsk fotvårdare? Då är det här de perfekta behandlingsrummet för dig! Du får del i bokningssystemet bokadirekt, reception, hemsida, väntrum, personalrum med tvättmaskin och torktumlare. gemensam musikanläggning i alla behandlingsrum salongen är på 113kvm Hyran är 4500:-/månad Det är ett stort plus om du har en befintlig kundkrets. Tillträde snarast! I salongen finns det idag hud & spa terapeut, nagelterapeut, frans designer. Hör av dig om du önskar titta på salongen, Vänligen Lina
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj