Quantcast
Till salu inom: ”

behandlingsstolar fotvård säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stabil och fräsch behandlingsstol som med hydral funktion är höj- & sänkbar samt fotdel och ryggdel som manuellt går att reglera från helt plan till ca 45 grader. Tyvärr finns inga armstöd. Beklädnad i vit konstläder som är fräscht. Nackkudde går att ta bort för att få ett hål vid massage. Lämplig för massage, ansikts-, kroppsbehandlingar, fotvård mm Ring helst mobil 0766-272599 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer en Behandlingssäng, Behandlingsstol perfekt för hudvårdssalong, fotvård eller massage. Stolen är från tyska Ionto Comed och modellen heter A1. Svensk återförsäljare är Gilda Cosmetics så reservdelar finns att få tag på enkelt om något skulle hända. Detta är en kvalitets säng/stol med 1 motor. Den är justerbar i stort sätt alla lägen och är enkel att använda. Sängen/Stolen är 5-6 år gammal men dom sista 2 åren har den stått oanvänd. Den är i fint men använt skick.
Hydraulisk Fotvårds/Behandlingsstol, äggskalsfärgad, går att fälla steglöst, helt till liggande läge om så önskas. Lägsta Höjd 65 cm Högsta Höjd 80 cm Bredd 62 cm Små skavanker men fullt funktionsduglig! Perfekt stol att starta upp med....... Fotstöden är klädda i frotte-överdrag pga ngt sprucket tyg (se bild) Flera stycken överdrag medföljer! I övrigt är stolen i jättefint skick, är enbart fotstöden som har fått skavanker. Finns i Höllviken , Tel: 0707-34 25 36 1500:-
Hjälp trötta turistfötter med lite fotmassage på stan och tjäna samtidigt lite pengar. Stolen anpassad och utprövad, säljs i tre delar med avtorkbart överdrag och axelremsväska i kraftig nylon. Helt nya, finns två styck.
Behandlingsstol för fotvård med individuella benstöd. I bra skick. Pris: 5.000 :- Kontakta mig via telefon.