Quantcast
Till salu inom: ”

bekväm stol för äldre säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

MATSTOL TRÄ NATUR INKL BYGEL O REM BABYDAN Helt ny i oöppnad kartong. Danstolen är konstruerad så att ett barn på 6 månader sitter säkert och får optimalt stöd för rygg och fötter. När barnet blir äldre är den stadig och stabil så den inte välter. Ett skolbarn sitter bekvämt för att kunna utföra t.ex läxor på bästa sätt. Stolen har funnits på marknaden i mer än 15 år och är utvecklad av Danska designers under kontrollerade produktionsformer. Danstolen är DVN godkänd och överensstämmer med EN 14988. Stolen levereras inklusive bygel och rem. Köptes till nypris 1 199kr. Kvitto finns.
Hej! På grund av flytt säljer vi nu lite möbler. 3 st byråer från IKEA, MALM 3 lådor, mycket fint skick, som nya. Bredd: 80 cm Djup: 48 cm Höjd: 78 cm 500 kr/st 1 köksbänk/rullbord, BEKVÄM, från IKEA, knappt använd, mycket fint skick. Längd: 60 cm Bredd: 50 cm Höjd: 85 cm 250 kr 1 sängbord 50 kr 5 st köksstolar, äldre 250 kr/ 5 st
En bekväm äldre skrivbordsstol med fjädring som tidigare har stått på Svensk Elektronrör SER i Luma fabriken i slutet på 50talet. En stol med kvalitet och bekvämlighet. Varan finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt lager i Stjärnhov/Södermanland. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: Gott skick. Mått: Bredd: 57cm, sitthöjd: 46cm, höjd: 89cm, sittdjup: 47cm. Uppge artikelnummer 25722.
IKEA Galant Skrivbord högersvängt, ek med A-ben i grått. Mått 160x120x90 cm. Pris: 600 kr ...................................... IKEA skrivbordsstol i äldre modell men i mycket fint skick. Fantastiskt bekväm! Läderklädsel, brun/svart Pris: 300 kr .......................................... Finns för avhämtning utanför Vellinge. Kontakt lättast via mail eller sms. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
-1- Den som står på bordet är med bas som gör det enkelt att ta barnet i och ur bilen. Dessutom är stolen bekväm för ditt barn med gott om plats att växa i. Monteringen är enkel: spänn fast basen med bilbältet och klicka i babyskyddet. Du kan också klicka fast babyskyddet på vagnar med TravelSystem. Snabbt och smidigt!ENDAST 350 kr, -2- den andra som är på golvet till höger och som passar för barnet 0-9 månader är bara för 200 kr. - 3- Bältebilbarnstol som passar för de äldre barn, den är i jätte bra skick och inte solbläckt, är för 250 kr