Till salu inom

"bekväm stol för äldre säljes"

Vadstena
Idag

Stenmangel bortskänkes mot...

Citiboard
Idag

Skrivbord, Ikea Bekant

700 kr
Blocket.se
Hudiksvall
Idag

Barnmöbler från 2 år i trä

800 kr
Blocket.se
Jönköping
Idag

Mercedes Benz Vito 122 face...

200 000 kr
Blocket.se
Mark
Idag

Köksbord och 4 stolar.

500 kr
Blocket.se
Timrå
Idag

Köksbord i massivt trä

2 500 kr
Blocket.se
Sollefteå
Idag

Sex vita stolar Tuvan pinns...

1 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Bilbarnstol Cybex Solution...

1 250 kr
Blocket.se
Butik

Umbra Oh Stol

607 kr
NYTT Checkfrank
Butik

Umbra Oh Stol

759 kr
NYTT Checkfrank

Tidigare annonser till salu

Barnmöbler  ·  Stockholm

Baby Dan matstol i oöppnad kartong

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
MATSTOL TRÄ NATUR INKL BYGEL O REM BABYDAN Helt ny i oöppnad kartong. Danstolen är konstruerad så att ett barn på 6 månader sitter säkert och får optimalt stöd för rygg och fötter. När barnet blir äldre är den stadig och stabil så den inte välter. Ett skolbarn sitter bekvämt för att kunna utföra t.ex läxor på bästa sätt. Stolen har funnits på marknaden i mer än 15 år och är utvecklad av Danska designers under kontrollerade produktionsformer. Danstolen är DVN godkänd och överensstämmer med EN 14988. Stolen levereras inklusive bygel och rem. Köptes till nypris 1 199kr. Kvitto finns.
1 000 kr
Blocket.se
Hyllor och skåp  ·  Jämtlands län

Byråer, köksbänk, stolar, sängbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Hej! På grund av flytt säljer vi nu lite möbler. 3 st byråer från IKEA, MALM 3 lådor, mycket fint skick, som nya. Bredd: 80 cm Djup: 48 cm Höjd: 78 cm 500 kr/st 1 köksbänk/rullbord, BEKVÄM, från IKEA, knappt använd, mycket fint skick. Längd: 60 cm Bredd: 50 cm Höjd: 85 cm 250 kr 1 sängbord 50 kr 5 st köksstolar, äldre 250 kr/ 5 st
0 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Skrivbordsstol med Historia

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
En bekväm äldre skrivbordsstol med fjädring som tidigare har stått på Svensk Elektronrör SER i Luma fabriken i slutet på 50talet. En stol med kvalitet och bekvämlighet. Varan finns för närvarande i vår butik i Hammarby sjöstad men kan kostnadsfritt köras till vårt lager i Stjärnhov/Södermanland. För mer om oss och våra möbler besök www.refurn.se Skick: Gott skick. Mått: Bredd: 57cm, sitthöjd: 46cm, höjd: 89cm, sittdjup: 47cm. Uppge artikelnummer 25722.
950 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Vellinge

IKEA skrivbord och skrivbordsstol

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
IKEA Galant Skrivbord högersvängt, ek med A-ben i grått. Mått 160x120x90 cm. Pris: 600 kr ...................................... IKEA skrivbordsstol i äldre modell men i mycket fint skick. Fantastiskt bekväm! Läderklädsel, brun/svart Pris: 300 kr .......................................... Finns för avhämtning utanför Vellinge. Kontakt lättast via mail eller sms. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
300 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Göteborg

Akta Graco bilbarnstol mm

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
-1- Den som står på bordet är med bas som gör det enkelt att ta barnet i och ur bilen. Dessutom är stolen bekväm för ditt barn med gott om plats att växa i. Monteringen är enkel: spänn fast basen med bilbältet och klicka i babyskyddet. Du kan också klicka fast babyskyddet på vagnar med TravelSystem. Snabbt och smidigt!ENDAST 350 kr, -2- den andra som är på golvet till höger och som passar för barnet 0-9 månader är bara för 200 kr. - 3- Bältebilbarnstol som passar för de äldre barn, den är i jätte bra skick och inte solbläckt, är för 250 kr
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj