Quantcast
Till salu inom: ”

beppe wolgers tavla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Två stycken underbara oljemålningar på duk av den Folkkära allkonstnären Beppe Wolgers. Den mindre tavlan mäter ca 51 x 43 cm inkl. ram och den större mäter ca 55 x 64 cm inkl. ram. Passa på att köpa två stycken unika målningar som du inte hittar någon annanstans. Nyligen såldes en oljemålning (med repa i duken) av Beppe Wolgers på en auktion i Stockholm för drygt 6000 kr plus 20% provision. Ge bud eller kom och titta! (telefon mellan 10.00-21.00)
Tavla nr5 är oljemålning av Mattias Stenström Tavla nr 6 är ett oljetryck av konstnären Edvard Bergh år 1855 Tavla nr 7 är en litografi i akvarell av BeppeWolgers (personlig gåva) Tavlorna säjes till högstbjudande.
Oljemålning av Beppe Wolgers. Dock ej signerad, denna målning köptes i Motala på Vätterngallerian, någonstans mellan 1976-1980,kommer ej ihåg exakt,men Beppe Wolgers hade en utställning där.Har även varit i kontakt med Beppe Wolgers museum,och dom har konstaterat att det är Beppe som målat denna.
har 2 st oljemålningar målade av Beppe wolgers signerade den ena heter vatten blänk ock den andra den sista snön. 3500 KR ST
Olja Försommarkväll .35x24