Quantcast
Till salu inom: ”

beppe wolgers tavla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

tavla

Uppsala
Tavla

Nyköping
Tavla

Nyköping
2 st tavlor

Örebro
2st tavlor

Borås
Paris tavla

Halmstad
Partavlor

Sundsvall
Tavla

Gävle

Tidigare annonser till salu

Två stycken underbara oljemålningar på duk av den Folkkära allkonstnären Beppe Wolgers. Den mindre tavlan mäter ca 51 x 43 cm inkl. ram och den större mäter ca 55 x 64 cm inkl. ram. Passa på att köpa två stycken unika målningar som du inte hittar någon annanstans. Nyligen såldes en oljemålning (med repa i duken) av Beppe Wolgers på en auktion i Stockholm för drygt 6000 kr plus 20% provision. Ge bud eller kom och titta! (telefon mellan 10.00-21.00)
Tavla nr5 är oljemålning av Mattias Stenström Tavla nr 6 är ett oljetryck av konstnären Edvard Bergh år 1855 Tavla nr 7 är en litografi i akvarell av BeppeWolgers (personlig gåva) Tavlorna säjes till högstbjudande.
Oljemålning av Beppe Wolgers. Dock ej signerad, denna målning köptes i Motala på Vätterngallerian, någonstans mellan 1976-1980,kommer ej ihåg exakt,men Beppe Wolgers hade en utställning där.Har även varit i kontakt med Beppe Wolgers museum,och dom har konstaterat att det är Beppe som målat denna.
har 2 st oljemålningar målade av Beppe wolgers signerade den ena heter vatten blänk ock den andra den sista snön. 3500 KR ST
Olja Försommarkväll .35x24