Quantcast
Till salu inom: ”

britax asis bilbarnstol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bilbarnstol

Gävle
Akta Graco

Borås
Bilbarnstol

Borås
Bilbarnstol

Göteborg
Bilbarnstol

Halmstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu har dottern vuxit ur sin bilstol. Det är en Britax Asis, framåtvänd. Barnet skall vara; från 15 kg och uppåt, längd upp till 140 cm. Okrockad, välanvänd men i bra skick ändå, tyget är lite slitet och har gått upp i sömmen på ett ställe, se bild 2 (går säkert att laga om man vill/orkar). Ryggdelen går att ta av för att bara använda bilkudden. I bilkudden finns två mugghållare inbyggda, en på varje sida.
Säljer vår Britax Secura inköpt 2009. Färg: Grå/rosa Detta är Britax ledande bilbarnstol i fråga om säkerhet. Bakåtvänd för barn som väger 0-25 Kg. Bilstolen går att luta under färd. Stolen har extra djupa sidor och det nya sidokrockskyddet "ASIS". Även ett inbyggt stödben för att maximera säkerheten. Bilstolen är i bra skick förutom en liten slitskada på kanten (se bild). (Nypris: 3400:-)
Säljer en Britax "asis" bilstol för åldrarna ca 6 mån - 4 år. För bakåtvänd åkning. Den är hel men lite skavd längs de röda kanterna på en del vid sidan där barnen har sina armar och på kuddarna som sitter på bältet. Något solblekt på vänster sida. Avtagbart för tvätt! Det ingår en spegel inköpt på babyproffsen så man ser barnet när man kör. Plus ett sparkskydd för sätet. Allt detta 600 kr
1. Britax Adventure. 300:-/styck Två stycken Britax adventure i fint skick. för barn mellan 15-36 kg 2. Akta barnstol. 100:- Några år på nacken men i väl fungerande skick. Kan användas bakåtvänd för barn 0-18 kg. Kan användas framåtvänd för barn 15-25. 3. Britax ASIS. 450:- Denna bilstol kan användas först bakåtvänd och sedan framåtvänd från 9-25 Kg. Den har ett extra sidokrockskydd (ASIS). Bra skick!
Bilbarnstol i mycket fint skick. Britax Asis 15-36 kg (Grå/Svart) Pris: 500 kr (Nypris 1.295 kr) Har följande egenskaper: Sidokrockskydd Låg vikt för enkel förflyttning mellan olika bilar Mjukt vadderat överdrag kan avlägsnas och tvättas Bältesstyrningen ser till att trepunktsbältet sitter perfekt över barnets axel och bäcken Huvudstödet kan ställas in i elva olika höjdlägen Justerbart ryggstöd för montering i många olika typer av bilar Utdragbar mugg- och snackshållare