Allt till salu inom "britax römer bilbarnstol"

Sortering:
Britax Römer
Växjö
Idag

Britax Römer Visa liknande

900 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 139

Tidigare annonser till salu

Bilbarnstolar  ·  Falköping

Babyskydd Britax Römer

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Vi säljer vårt Britax/Römer babyskydd med solskydd. Det är självklart i gott skick har inte utsatts för ngn krock! •Baby-safe plus 0-13 kg •Inköpt: 18 dec 2006 •Nypris: 1288 kr •Godkänd och testad enligt kraven i den europeiska normen för säkerhetsanordningar: ECE R 44/04 •Mycket lättjusterat huvud/nackskydd, extra rygg/svankkudde. •Bruksanvisning medföljer som sitter fäst i en plastbehållare under skyddet. •Använd av två barn •Liten avskavning av "varningsklistermärket" på vänster sida. Har skett vid tvätt. (Den svenska texten är kvar.) •Rökfritt hem.
500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

Babyskydd Britax babysafe inkl bältad bas

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i Igår
Babyskydd Britax Römer babysafe inklusive bältad bas. Svart-grå. Solskydd finns, oanvänt. Inköpt mars 2010 använd till dec 2010. Givetvis inte krockad. Rök- och djurfritt hem. Väldigt praktiskt med snabbfästning, helst på vintern. Stolen förvarar man inne =den är varm när man spänner fast sin lilla guldklimp, sedan ute i bilen snäpper man bara fast skyddet i basen och slipper stå och krångla med bältet i kylan. Ring elller SMS:a helst, mailen kollas inte dagligen.
750 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

Bilbarnstolar Britax Römer kidfix, 15-36 kg

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 16 dagar
2 st bilbarnstolar Britax/Römer kidfix ISO-fix fästen till bilen så de dels sitter fast när de är tomma och dels inte åker iväg vid ev krock, går att använda utan dessa fästen om man vill (dvs om en vanlig "lös" stol) det säkraste man kan ha 15-36 kg http://www.britax.se/bilbarnstol/bilbarnstol/kidfix en är beige /svart en är grå/svart säljes nytvättade varsamt använda, bra skick nypris ca 2500 kr/st mitt pris 950 kr/st el 1800 kr för två
950 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Stockholm

Britax Babyskydd inkl. bältad bas 2010

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Britax/Römer Baby-safe plus SHR inkl. bältad bas. Inköpt september 2010 och har självklart aldrig varit med i någon olycka. Stolen och basen är i jättefint skick. Basen gör den extremt smidig att sätta i och ur bilen. -Enhandsmanövrering på handtaget -Lämplig att använda med de flesta BRITAX barnvagnar som har funktionen CLICK & GO® -Integrerat lutningssystem för flatare läge när barnet ligger -Djupa, mjukt vadderade sidovingar för barnets säkerhet och komfort -Mjukt vadderat och tvättbart fodral som snabbt kan avlägsnas -Huvudstödet och selen kan ställas in olika höjdlägen med enkel justering framifrån med enkel justering framifrån
900 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Uppsala

Britax Baby Safe Plus

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Britax Baby safe plus från Britax/Römer. Stolen är fräsch, dynorna tvättade en gång. Köptes 2010 och användes av ett barn 2010-2011. Bälten har fått några svaga fläckar som med all sannolikhet går att tvätta bort. Stolen går att sätta fast med bilbälte eller med den medföljande "belted base". Vi har inte använt "belted base" als. Bruksanvisning medföljer. Det inbyggda solskyddet medföljer. Ring/sms:a om du vill komma och hämta stolen, för mer info hänvisar jag till tillverkarens hemsida.
600 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj