Quantcast
Till salu inom: ”

bilbarnstol med hjul säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Är ni i väntans tider och letar efter en Bilbarnstol Beesafe "izi Sleep" i gott skick så kan ni sluta leta nu. Ett måste när ni skall transportera hem den nyfödde från BB. Bilbarnstolen säljes för 750 kr Har även en Emmaljunga Duo Combi & Sportvagn. Den är komplett med sköt-väska och regnskydd samt syskon-platta på hjul. Ej Solblekt eller trasig. Säljes för 2000 kr Köp båda för 2500 kr Finns i Visby
Liten och smidig barnvagn med liggdel samt babyskydd (bilbarnstol) säljes. Varorna nyinköptes hösten 2010 och är använda ett halvår. Märke: Delti emu, svart. Lätt och praktisk barnvagn. Passar utmärkt om man har liten hiss eller trångt om utrymme. Schassi väger endast 7 kg, med liggdel 11 kg. Liggdelens längd 77 cm, vagnens bredd 56 cm. Punkteringsfria hjul, svängbara fram med spärr, bra förvaringskorg. Säljes med godkänt babyskydd, X-car, för upp till 13 kg, fästes med hjälp av 3-punktsbälte. Passar schassit med medföljande adapter. Mycket praktiskt barnvagnspaket för nyblivna föräldrar!
Samma utförande som på bilden men svart Löstagbart babyskydd med bärhandtag. Inbyggt draghandtag och hjul gör att du kan dra babyskyddet kortare sträckor. ISOFIX minimerar risken för felinstallation Går att installera i bil som inte har isofix också. Bakåtvänd bilstol upp till ca 4 år. Bakåtvänt är det säkraste sättet att åka bil på för ett litet barn Stödben och skyddsbygel för bästa passform i de flesta bilar
säljer en brio primo bilbarnstol med tillhörande bas som gör det lätt att ta ut och sätta in barnet i bilen. dbasen kan även sättas fast i bilen med isofix fästet vilket gör att det känns tryggare. medföjer även en vagn som man enkelt kan sätta fast bilbarnstolen i så att man bara kan lyfta ut barnstolen ur bilen och sätta fast den på vagnen. med följer även en sittdel till vagnen med regnskydd. det tickar litegrann från vagnens hjul och har gjort detta under en längre tid därav priset.
Urban Jungle singelvagn 2009 i färgen fint (grå) Inköpt Juli 2009 (garanti 3år). Tyget är ej solblekt. Några funktioner: - avtagbar bygel - svängbart framhjul med låsfunktion - 12" hjul (luftfyllda) - bakhjulsfjädring - tittlucka i suffletten - ställbart handtag - flaskhållare - lätt avtagbart tyg - justerbart fempunktsbälte - fotbroms - enkel hopfällning i 2- steg med enkelt avtagbara hjul - Steglöst reglerbar lutning på sittdelen -regnskydd -pump -aluminiumram Adapter till bilbarnstol säljes separat för 250kr.