Quantcast
Till salu inom: ”

mercedes bilbarnstol med transponder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säjer 2 st bilbarnstolar. Den första är en Mercedes Benz Baby-safe Akse plus som är utrustad med transponder som kopplar ur krockkudden på passargerar sidan. Den automatiska bilbarnstol identifieringen är inbyggd på många passargerarsäten men inte alla. Köpt jan -11 pris 1300kr Den andra är en Britax som du kan både fram och bak vänd 9-25 kg. Pris 500kr Jag är inte intresserad av mail vänner, ring om ni är intresserade!!
Mercedes babyskydd Babysafe Plus med transponder för automatisk avstängning av airbag/krockkudde i Mercedesbilar. Bra begagnat skick. Från Mercedes hemsida: -För barn upp till ca 15 månader (13kg) -Djup skålning och höga sidoskydd ger hög säkerhet. -Höj- och sänkbara nackskydd. -Klädseln kan tas av och tvättas -Med automatisk deaktivering av krockkuddarna (AKSE) i grundutförandet -infästning med trepunktsbälte -Liten kudde för de allra minsta så att de sitter bra -Sol/vindskydd ingår
Mercedes BabySafe Plus med transponder för automatisk avstängning av airbag/krockkudde i MB-bilar. Fint skick. Från Mercedes hemsida: - För barn upp till ca 15 månader (upp till 13 kg) - Djup skålning och höga sidostöd ger ännu mer skydd och säkerhet - Höj- och sänkbara nackskydd - Med automatisk deaktivering av krockkuddarna - Klädseln kan tas av och tvättas. - Infästning med trepunktsbälte. - Liten kudde för de allra minsta så att de sitter bra. Finns på Lidingö. Annonsen kvar, stolen kvar.
Mercedes BabySafe Plus med transponder för automatisk avstängning av airbag/krockkudde i Mercedes bilar. - För barn upp till ca 15 månader (upp till 13 kg) - Djup skålning och höga sidostöd ger ännu mer skydd och säkerhet - Höj- och sänkbara nackskydd - Med automatisk deaktivering av krockkuddarna - Klädseln kan tas av och tvättas. - Infästning med trepunktsbälte. 500kr 2st BMW stolar inklusive basenhet. 250kr/st Brio stol inklusive basenhet 200kr Först till kvarn!