Quantcast
Till salu inom

"mercedes bilbarnstol med transponder säljes"

Borås
Igår

Akta Graco

500 kr
Citiboard
Enköping
Igår

Retro bilbarnstol och bälte...

300 kr
Citiboard
Stockholm
Igår

Reservdelar for Mercedes kl...

6 000 kr
Citiboard
Örnsköldsvik
2 dagar

Bilbarnstol (Akta Craco)

400 kr
Citiboard
Borås
Igår

Bilbarnstol

300 kr
Citiboard
Göteborg
Igår

Bilbarnstol

300 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Kristianstad

Mercedes bilbarnstol baby-safe AKSE

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
Mercedes Bilbarnstol baby-safe AKSE plus för barn 0-13kg. Stolen är utrustad med transponder som automatiskt kopplar ur krockkudden på passagerarsidan. Kontrollampa "passenger airbag off" tänds och visar att krockkudden är urkopplad. Stolen är i mycket fint skick, använd till ett barn. Jag har varit jättenöjd med stolen, lätt och smidig i jämförelse med andra stolar. (haft andra märken till mitt äldre barn) Klädseln är tvättad och stolen kommer från ett rök och djurfritt hem. Instruktionsböcker finns. Hämtning kan även ordnas mellan Kristianstad och Växjö då jag jobbar där.
1 700 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Uppsala

Britax & Baby-safe Akse plus

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Säjer 2 st bilbarnstolar. Den första är en Mercedes Benz Baby-safe Akse plus som är utrustad med transponder som kopplar ur krockkudden på passargerar sidan. Den automatiska bilbarnstol identifieringen är inbyggd på många passargerarsäten men inte alla. Köpt jan -11 pris 1300kr Den andra är en Britax som du kan både fram och bak vänd 9-25 kg. Pris 500kr Jag är inte intresserad av mail vänner, ring om ni är intresserade!!
500 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Göteborg

Mercedes Babysafe Plus babyskydd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Mercedes babyskydd Babysafe Plus med transponder för automatisk avstängning av airbag/krockkudde i Mercedesbilar. Bra begagnat skick. Från Mercedes hemsida: -För barn upp till ca 15 månader (13kg) -Djup skålning och höga sidoskydd ger hög säkerhet. -Höj- och sänkbara nackskydd. -Klädseln kan tas av och tvättas -Med automatisk deaktivering av krockkuddarna (AKSE) i grundutförandet -infästning med trepunktsbälte -Liten kudde för de allra minsta så att de sitter bra -Sol/vindskydd ingår
1 300 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Lidingö

Mercedes bilbarnstol babyskydd

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mercedes BabySafe Plus med transponder för automatisk avstängning av airbag/krockkudde i MB-bilar. Fint skick. Från Mercedes hemsida: - För barn upp till ca 15 månader (upp till 13 kg) - Djup skålning och höga sidostöd ger ännu mer skydd och säkerhet - Höj- och sänkbara nackskydd - Med automatisk deaktivering av krockkuddarna - Klädseln kan tas av och tvättas. - Infästning med trepunktsbälte. - Liten kudde för de allra minsta så att de sitter bra. Finns på Lidingö. Annonsen kvar, stolen kvar.
1 300 kr
Blocket.se
Bilbarnstolar  ·  Vallentuna

Bilbarnstolar, Mercedes, BMW, Brio

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mercedes BabySafe Plus med transponder för automatisk avstängning av airbag/krockkudde i Mercedes bilar. - För barn upp till ca 15 månader (upp till 13 kg) - Djup skålning och höga sidostöd ger ännu mer skydd och säkerhet - Höj- och sänkbara nackskydd - Med automatisk deaktivering av krockkuddarna - Klädseln kan tas av och tvättas. - Infästning med trepunktsbälte. 500kr 2st BMW stolar inklusive basenhet. 250kr/st Brio stol inklusive basenhet 200kr Först till kvarn!
500 kr
Blocket.se