Quantcast
Till salu inom: ”

bilhandboken säljes

Tidigare annonser till salu

Serien Bilhandboken nästan komplett nr 1-41, endast nr 25-27 saknas. Totalt 38 böcker. Bra skick som synes på bilden. Första boken har fuktskada första sidorna. Pga. av vikten över 12 kg så helst hämta böckerna själv. Kan skickas, men då blir frakten ca 200 kr med Schenker, 2 paket och betalning i förskott till bankkonto. Priset kan diskuteras vid avhämtning. Säkrast med kontakt med e-post om jag inte är hemma.
BILHANDBOKEN, GÖR DET SJÄLV - STEG FÖR STEG - FÖR BÄTTRE BILEKONOMI, 41 band om ca 64 sidor. Massor av utförliga instruktioner i de tre i paketet ingående pärmarna (motor, bromsar och övrigt). En guldgruva för den bilintresserade. Tryckt 1986, så det avser lite äldre bilar. Svensk text av Bertil Svensson, Bo Larsen och Carlerik Johansson. Allt kan betraktas som oanvänt även om några böcker faktiskt har öppnats någon gång. Allt väger ca 18 kg och avhämtning vore skonsammast och att föredra. Ev alternativ kan diskuteras.
Hej! Säljer nu mina böcker. Bilhandboken 1-41 Bil&motor a-ö Böckerna är inte använda man mor samlade dom till mig när jag var yngre, så dom har bara fraktats mellan olik bostäder och säljer nu fom för inte har det behov av verkstadsböcker. Säljers till högsbjudande men eftersom det är komplett börjar det på 800:- för samtliga. Finns annnons som säljer för 750:- men då saknas nga böcker. Bilens abc följer gratis med.