Quantcast
Till salu inom: ”

bill och ben säljes

Tidigare annonser till salu

Wennerbergs Förlags AB, 125 sidor, pocket, bladen är lösa, försättsblad saknas, 75 gr Nr 73, Wennerbergs Förlags AB, pocket, Bladen är lösa, sliten i ryggen, 123 sidor, ca 75 gr
Wennerbergs förlag. 1973. Pocket i mycket gott skick. 86 g. Nr. 131. Stackars Dan Slade får sitta i fängelse för ett brott som han aldrig begått. Han svär ve och förbannelse och när han så småningom återvänder bävar hela staden. Strax efteråt hittas en av de jurymän som fällde honom hängd, en annan knivmördad... Nu är stegen inte många till galgen för Dan, som är lika oskyldig den här gången. Men då kommer Bill och Ben in i bilden, som snabbt och hårdhänt förändras.... De håller stilen!
Levande Livet var Sveriges främsta äventyrstidning under mer än tre decennier av högkultur för noveller och serier. Mest känd av serierna var 91 Karlsson men här gick även Blixt Gordon, Prins Valiant, Hjälpsamma Jönsson, Stenåldersliv, Adamsson, Radiopatrullen, Åsa-Nisse, Joe Palooka, Guldrush, Dotty Virvelvind, Bob och Frank, Buffalo Bill, Mark Trail, Ben Bolt, Roy Rogers m fl m fl. Se annonser under böcker/tidningar. Typinnehåll presenteras för trettiotalsårgångar. 80 kr för fullgott ex från trettiotalet - 1943, därefter sjunkande. Kontakta under ´Ställ en fråga till säljaren´ nedan.
En fin honda säljes . Nybesiktad 2/8 ok, nyservad med olja-filter,nya fjädrar i framgaffel-olja-tätningar gaffel ben,handbroms cylinder renoverad, Bakdäck nytt, allmänt genomgången körd ca 6mil på 3-4år. Givi Toppbox och fäste för sidoväskor. 7392mil Går fint och ser väldigt fin ut trots åren. Den går att besiktiga för en typ av veteranförsäkring som är väldigt billlig,kring tusenlappen helår. Säljes pga tappat intresse. Ring eller maila för frågor eller visning kollar dock inte mailen varje dag.
Volkswagen Passat Variant, år 1991 till salu. Jag ska sälja min Passat pga. att jag inte har tid att laga den. Defekter som finn att laga är vänster fjäder ben bör bytas, vänster parkerings broms bör bytas wire, vattenpump är dålig, den läcker vatten, och batteriet är lite dålig. Säljer den för 2000: - . Billen går jätte bra i motor och växellådan. Har cd spelare monterad. Det finns lite rost på höger bak c-stolpe, men är inget som besittningen anmärker, och rutan är en spricka men inte på den delen som besiktningen anmärker. För mer info ring på 076-569 67 77