Till salu inom

"bill och ben säljes"

Eskilstuna
Idag

Retro soffbord/sideboard i...

1 500 kr
Blocket.se
Härryda
Idag

Grythyttan bord 9A 120 skiv...

4 900 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Ikea skrivbord Thyge / junior

200 kr
Blocket.se
Södertälje
Idag

Marmor bord och stolar

4 000 kr
Blocket.se
Idag

Bord i keramik

300 kr
Blocket.se
Gislaved
Idag

Sänggavel

3 900 kr
Blocket.se
Varberg
2 månader

Seriealbum köpes

10 kr
Citiboard
Idag

Garderob/byrå specialbyggd...

2 000 kr
Blocket.se
Åstorp
Idag

Soffbord

400 kr
Blocket.se
Butik

Bill and Ben

45 kr
NYTT Bokus
Butik

Bill och Ben blir bestulna

49 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Bill och Ben får en utnämning Nr 73

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 år
Wennerbergs Förlags AB, 125 sidor, pocket, bladen är lösa, försättsblad saknas, 75 gr Nr 73, Wennerbergs Förlags AB, pocket, Bladen är lösa, sliten i ryggen, 123 sidor, ca 75 gr
24 kr
Bokbörsen.se

Bill och Ben och krutdurken

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Wennerbergs förlag. 1973. Pocket i mycket gott skick. 86 g. Nr. 131. Stackars Dan Slade får sitta i fängelse för ett brott som han aldrig begått. Han svär ve och förbannelse och när han så småningom återvänder bävar hela staden. Strax efteråt hittas en av de jurymän som fällde honom hängd, en annan knivmördad... Nu är stegen inte många till galgen för Dan, som är lika oskyldig den här gången. Men då kommer Bill och Ben in i bilden, som snabbt och hårdhänt förändras.... De håller stilen!
65 kr
Bokbörsen.se
Serietidningar  ·  Sverige

LEVANDE LIVET 1932-1961

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Levande Livet var Sveriges främsta äventyrstidning under mer än tre decennier av högkultur för noveller och serier. Mest känd av serierna var 91 Karlsson men här gick även Blixt Gordon, Prins Valiant, Hjälpsamma Jönsson, Stenåldersliv, Adamsson, Radiopatrullen, Åsa-Nisse, Joe Palooka, Guldrush, Dotty Virvelvind, Bob och Frank, Buffalo Bill, Mark Trail, Ben Bolt, Roy Rogers m fl m fl. Se annonser under böcker/tidningar. Typinnehåll presenteras för trettiotalsårgångar. 80 kr för fullgott ex från trettiotalet - 1943, därefter sjunkande. Kontakta under ´Ställ en fråga till säljaren´ nedan.
80 kr
Bokbörsen.se
Motorcyklar  ·  Luleå

Honda CBR1000F -89

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 21 dagar
En fin honda säljes . Nybesiktad 2/8 ok, nyservad med olja-filter,nya fjädrar i framgaffel-olja-tätningar gaffel ben,handbroms cylinder renoverad, Bakdäck nytt, allmänt genomgången körd ca 6mil på 3-4år. Givi Toppbox och fäste för sidoväskor. 7392mil Går fint och ser väldigt fin ut trots åren. Den går att besiktiga för en typ av veteranförsäkring som är väldigt billlig,kring tusenlappen helår. Säljes pga tappat intresse. Ring eller maila för frågor eller visning kollar dock inte mailen varje dag.
12 500 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västmanlands län

Volkswagen Passat Variant -91

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Volkswagen Passat Variant, år 1991 till salu. Jag ska sälja min Passat pga. att jag inte har tid att laga den. Defekter som finn att laga är vänster fjäder ben bör bytas, vänster parkerings broms bör bytas wire, vattenpump är dålig, den läcker vatten, och batteriet är lite dålig. Säljer den för 2000: - . Billen går jätte bra i motor och växellådan. Har cd spelare monterad. Det finns lite rost på höger bak c-stolpe, men är inget som besittningen anmärker, och rutan är en spricka men inte på den delen som besiktningen anmärker. För mer info ring på 076-569 67 77
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj