Quantcast
Till salu inom: ”

förhöjningssockel ben tvättmaskin säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pga platsbrist säljer vi följande möbler till bra pris. 2st vita lamellgardiner höjd upp till 260cm Längd 150cm resp 250cm Pris: Båda för 700 kr 1st öronlappsfåtölj i bra skick, skön att sitta i men tyget är sönder på sitsen och vänstra armstödet, så den behöver lite omsorg. PRIS : 200 kr 1st Förhöjningssockel/ till Tvättmaskin/ torktumlare med tillhörande utdragbar trådback. Innermått: 55,5 X 61 cm. Justerbara ben med höjd 30-35cm. Pris : 350kr
En förhöjningssockel för torktumlare eller tvättmaskin med utdragskorg under. Justerbara ben. Mått (cm) H 32 B 61 D 55 Pris: 500:- Hyllvagn med vit trä-ovansida. två uppsättningar lådor. 4 grå korglådor eller 3 vita i hårdplast. På hjul. Mått: H: 77/72 (med hjul/utan hjul) B: 44 D: 54,5 Pris: 200:- Skicka ett mail med nummer så ringer jag upp. Finns i Andersberg, Gävle. Skickas inte alls. Danke.
* Förhöjningssockel. För torktumlare eller tvättmaskin, med utdragskorg och justerbara ben. Passa på att fynda för att spara på din rygg, en bra investering! (Säljes pga renovering i t.stugan) h 32, b 61, d 55 (cm) Pris: 350 kr. * Sängben. Fina ben till sängstomme, komplett med muttrar och brickor. Pris: 250 kr. * Gungstol: Fin antik gungstol som är vackert sliten. Den har fina detaljer så som målningarna, samt mässingen på medarna. Pris: 450 kr.
Detta är en förhöjningssockel med tillhörande korg. Benen på sockeln är riktigt starka och stabila och sitter hopsvetsade med en ram som är under plattan där maskinen står på. Den är till för en tvättmaskin eller en torktumlare. Den har runda gummifötter på benen som går att justera. Fördelar (+) vs Nackdelar (-) + Gummifötter vilket gör att maskinen är tystare då vibrationer från maskinen tas emot från fötterna. + Den tillhörande korgen ger utmärkt förvaringsmöjligheter. Fint skick. Nypris 799. Mitt pris 400 Hämtas i Trångsund Vänligen ring ej efter 2100.
Förhöjningssockel med korg till tvättmaskin eller torktumlare. Höjd 30 cm med reglerbara ben.