Quantcast
Till salu inom: ”

bärsele väska katt liten hund säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Lv väska

Stockholm
Fin axelväska

Halmstad
Väskor

Stockholm
Väskor

Falun
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tre fina väskor, väldigt fint skick! Passar chihuahua eller andra små hundar. Den större svarta lämpar sig också som transportväska för liten katt. 1. Ryggsäck med dragkedja och titthål. Inuti finns fastknäppning för halsbandet. 50:- Mått: H: 35, B: 20, D: 20 cm 2. Transportväska, cylinderformad med rutmönster. Lucka som fälls ner framtill och baktill. Liten ficka och bärrem. 100:- Mått: H: 20, B: 25, D: 36 cm 3. Svart transportväska. Har både lucka på ena sidan och öppning på ovansidan. Ficka på sidan. Stadiga handtag och bärrem. Sidor i nät för maximal luftgenomströmning! 200:- Mått: H: 25, B: 25, D: 38 cm Köp alla tre väskor för 300:-
Hej! Då jag inte har 2 katter längre så står en av mina katt-transporter och bara skräpar i ladan. Den är i superfint skick & köpt för 299 kr på Arken Zoo. Då den knappt är använd och i så fint skick så säljer jag den för 150 :- Transporten passar normalstor katt, eller litenhund. Den har dragkedjeöppning och gummigaller. Utsidan är fläckfri, har handtag längst upp, och ett justerbart axelband som gör att transporten ser ut som en märkesväska! "Golvet" i transporten är hårt så att djuret inte blir klämd när väskan bärs upp. Utkikshål finns på transportens vänstra sida (syns inte på bilden) Inuti transporten finns ett band på ca 15 cm i längd, där man kan koppla fast djuret så det sitter tryggt inuti. --------------------------------------------------- Transportväskan är hel och ren. Hämtas här i Tierp! Ring eller mejla vid intresse. Mvh Alexandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Praktisk och populär väska för resan eller utflykten. Denna väska ser ut som en vanlig shoppingväska med ett snitsigt rutmönster samtidigt som hunden eller katten får en bekväm transport. Du rör dig fritt i tunnelbana och buss med en väska av det här slaget. Galler av nylon som gör det möjligt för hunden/katten att se ut. En liten tamp finns för att spänna fast halsbandet. Priser från 279 kr. Denna och andra väskor finns i vår fysiska butik Féline House i Vällingby City, mittemot Hemköp. Parkera i Solursgaraget. Öppet alla dagar. Må-fre 10-20; Lör 10-18 och Sönd 11-18. ------------------------------------------------ SKÄM BORT DIN VÄN! KOM TILL FÉLINE HOUSE!
Väska och bärsele passande valp, liten hund eller katt. Obetydligt använd