Allt till salu inom "bärsele väska katt liten hund"

Sortering:

Tidigare annonser till salu

Djurtillbehör  ·  Borås

Fina bärväskor för liten hund eller katt

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Tre fina väskor, väldigt fint skick! Passar chihuahua eller andra små hundar. Den större svarta lämpar sig också som transportväska för liten katt. 1. Ryggsäck med dragkedja och titthål. Inuti finns fastknäppning för halsbandet. 50:- Mått: H: 35, B: 20, D: 20 cm 2. Transportväska, cylinderformad med rutmönster. Lucka som fälls ner framtill och baktill. Liten ficka och bärrem. 100:- Mått: H: 20, B: 25, D: 36 cm 3. Svart transportväska. Har både lucka på ena sidan och öppning på ovansidan. Ficka på sidan. Stadiga handtag och bärrem. Sidor i nät för maximal luftgenomströmning! 200:- Mått: H: 25, B: 25, D: 38 cm Köp alla tre väskor för 300:-
50 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Tierp

Snygg transportbur till katt eller liten hund

Togs bort för 11 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Hej! Då jag inte har 2 katter längre så står en av mina katt-transporter och bara skräpar i ladan. Den är i superfint skick & köpt för 299 kr på Arken Zoo. Då den knappt är använd och i så fint skick så säljer jag den för 150 :- Transporten passar normalstor katt, eller liten hund. Den har dragkedjeöppning och gummigaller. Utsidan är fläckfri, har handtag längst upp, och ett justerbart axelband som gör att transporten ser ut som en märkesväska! "Golvet" i transporten är hårt så att djuret inte blir klämd när väskan bärs upp. Utkikshål finns på transportens vänstra sida (syns inte på bilden) Inuti transporten finns ett band på ca 15 cm i längd, där man kan koppla fast djuret så det sitter tryggt inuti. --------------------------------------------------- Transportväskan är hel och ren. Hämtas här i Tierp! Ring eller mejla vid intresse. Mvh Alexandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
150 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Stockholms län

Väska för hund och katt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Praktisk och populär väska för resan eller utflykten. Denna väska ser ut som en vanlig shoppingväska med ett snitsigt rutmönster samtidigt som hunden eller katten får en bekväm transport. Du rör dig fritt i tunnelbana och buss med en väska av det här slaget. Galler av nylon som gör det möjligt för hunden/katten att se ut. En liten tamp finns för att spänna fast halsbandet. Priser från 279 kr. Denna och andra väskor finns i vår fysiska butik Féline House i Vällingby City, mittemot Hemköp. Parkera i Solursgaraget. Öppet alla dagar. Må-fre 10-20; Lör 10-18 och Sönd 11-18. ------------------------------------------------ SKÄM BORT DIN VÄN! KOM TILL FÉLINE HOUSE!
279 kr
Blocket.se
Djurtillbehör  ·  Askersund

Väska/bärsele

Togs bort för 12 år sedan - Till försäljning i 14 dagar
Väska och bärsele passande valp, liten hund eller katt. Obetydligt använd
100 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj