Quantcast
Till salu inom: ”

billig enhjuling gott säljes

Xperia Z5

Piteå

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Arbetskängor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Min enhjuling har stått oanvänd i c.a fem år och nu säljer jag den i hopp om att någon annan kan få glädje av den! Den är i mycket gott skick (den är fruktansvärt tålig, så det är väldigt svårt att försätta den i ett dåligt skick). Det enda som tyder på att den är använd är de märken som sadelns stötdämpare har fått efter många fall. Jag har bifogat en närbild på bakre stötdämparen.
Säljer min Nimbus enhjuling som endast är använd över en säsong. Den är i gott skick och inga konstigheter alls. Den är gjord för trial dvs hoppa och sådana saker. Däcket är extra kraftigt och ramen är rejäl. Cykeln kosta som ny 2500kr och en jämförbar idag kostar 2800kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Vill du ha en utav de värre modellerna av en enhjuling? Har en 20" are med Maxxis Creepy Crawler däck så gott som nytt. Allt är i metall och inget plast som går sönder första dagen. (Förutom skydden på sadeln) Dubbel vägg i fälgen så den ej går sönder osv osv. Endast mail kontakt, talar endast ren Svenska. Nypris över 3500kr Jag vill ha 1000kr, är i otroligt fint skick. MVH Kristofer M.
Säljer min knappt användna enhjuling. Däck:Blizzard, Gaffel:Nimbus, Sadel:Nimbus Pris:1000 Nypris:2200 Waveboarden är av märket streetsurfers och har piggar som fäste, inte griptejp. Väl använd men i gott skick. Hjulen är tillköpta och mörkblå, originalhjulen följer dock med. Pris:600 Nypris:1400 Hoppstyltan är också knappt använd men säljes ändå väldigt billigt. Pris:150 Nypris:500 Om Ni vill köpa alltihop så får ni en rabatt på 300 kr. Jag kan endast nås via telefon!
Hej, jag ska nu sälja min freestyleenhjuling samt två stycken sparkcyklar. Enhjulingen är tillverkad av Qu-Ax luxus och är i mycket gott skick. Jag har kostat på den en ny sadelklämma samt ett par större pedaler med bättre grepp samt en lackning. Jag säljer den för 500 kr (nypriset ligger på 1099 kr). Priset på sparkcyklarna ligger på 50 kr styck. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.