Quantcast
Till salu inom: ”

blandraskatter säljes

Tidigare annonser till salu

"Missan" är en sterlisierad honkatt som är snart 1½ år. Vill gärna ligga inomhus och mysa- Är mycket tillgiven och går bra ihop med hundar. Vår hankatt tycker inte om henne och det är anledning till att vi tycker synd om henne. "Missan" tog vi hand om från ett par då en utav dem fick allergi så vi har nyligen sterilserat henne för vi trodde det skulle gå bättre med hankatten. Gärna till landet då hon är van att gå in och ut själv genom kattluckan. Priset är inte det viktigaste utan hemmet.
Säljer nu min fina lilla kattfröken "Flingan",pga allergi. Flingan är snart 2 år, och är en blandraskatt. Hon är helvit, korthårig med blåa ögon. Hon är chipmärkt och vaccinerad 1 gång. Hon är inte steriliserad, men hon får p-piller. Flingan vill komma ut på landet, där hon kan leva livet och fånga råttor. Säljes ej till småbarnsfamilj pga att hon är rädd för hastiga rörelser. Hon är rädd för vissa människor, men vinner man hennes förtroende så ligger hon gärna i famnen och är väldigt gosig!! Med flingan följer klösträd, bädd, borste, leksaker, vitaminer och fodret som är kvar.
På grund av osämja mellan mina katter så söker jag ett nytt hem till min jättefina blandraskatt.Han är hälften norsk skogkatt och hälften bondkatt.Jag vill att han kommer till ett hem på landet där han kan få gå ut.Och som ensamkatt.Han är jättesnäll och go och förtjänar att få komma till ett hem där han får vara ensam katt och kunna gå ut ibland.Endast det bästa är gott nog för han.Skriv och berätta vad du har att erbjuda för han så hör jag av mig..Jag vill ha 500 kr för han.Han är 4 år gammal.
Nu säljer vi våra fyra blandade blandraskor med kalv. Korna blev betäkt av en renrasig limosin tjur. Det blev mycket fina kalvar. Korna kalvar lätt och tar sig lätt vid betäckning.
17 dikor, 1 tjur och kalvar. Blandraskor.