Allt till salu inom "blocket badkar"

Sortering:
Badkar
Idag

Badkar Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Badkar
Bromma
Idag

Badkar Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Badkar i zink
Idag

Badkar i zink Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Badkar
Norrköping
Igår

Badkar Visa liknande

1 500 kr
Blocket.se
Badkar Persefone 1600
Butik

Badkar Persefone 1600

1 812 kr
NYTT Hemfint.se
Badkar Persefone 1400
Butik

Badkar Persefone 1400

9 295 kr
NYTT Hemfint.se
Badkar Asia - 160 cm
Butik

Badkar Asia - 160 cm

8 095 kr
NYTT Hemfint.se
Visar sida 1 av 262

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Örebro

Del i lägenhet centralt

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag hyr ut del i min lägenhet på 1rok ca 39kvm som akutboende till student. Lägenheten ligger centralt o mkt nära direkt buss till universitetet. Balkong o badkar finns. Det kan vara ett alternativ om du inte fått tag i bostad, finns möjlighet att hyra in sig hela terminen med. Inflytt kan ske omgående. Själv är jag en kvinnlig student på 28år. Hyran är 2500kr i mån inklusive el samt internet. Jag vill att du är rökfri/djurfri o skötsam. Verkar det intressant så skicka ett mail där du beskriver vem du är osv.
2 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Örebro

F, fin 2a ö, fin 3/4

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Finnes: Underbar lägenhet på 52 kvm nära till allt. Ljusa tapeter med fondvägg i sovrummet och i vardagsrummet. En fransk balkong och en stor balkong. Badkar och indraget med ström och vatten för egen tvättmaskin. Garage finns samt hiss. Önskas: En 3:à eller 4:à då vi har fått tillökning i familjen. Några plus är badkar, indraget för tvättmaskin, hiss. Vi önskar ej bostad i några ytterområden däremot gärna centralt eller på norr. Och vi är BARA intresserade av byten. Max hyra 5500 Kronor!! Bilder skickas vid intresse av byte.
0 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Huddinge

2 a uthyres 1 år

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Vill hyra ut min 2 a from feb längre tid. Lägenheten ligger i ett grönt område, 5 min till buss samt pendel. Ljus och fräsch 2a, nytt badrum med badkar, balkong mot naturen, stora fönster som släpper in ljus, gott om garderober och förråd. Tvättstugan är nytt. Hyran är på 6000. Finns både com hem samt Telia uttag. Ligger på 2 a plan. Eftersom den är tillgänglig redan 1 feb så vill jag hitta en hyresgäst omgående. Vänligen och kontakta mig via mejl.
6 000 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Göteborg

2a i majorna Inflyttning första mars

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i Igår
Denna annonsen lades upp felaktigt igår. Sökte du den då, var god sök den igen med ett nytt mail. Välplanerad och välskött lägenhet på 4e våningen. Ligger vid Chapmanstorg där finns spårvagnshållplats, matvaruaffärer, apotek, bibliotek och resturanger. Litet kök, stort ljust vardagsrum, sovrum och badrum med badkar. Hiss finns. Bredband ingår. Uthyres från och med 1a Mars, tills vidare. Ansök snarast via mail, skriv gärna lite om dig själv. Självklart ska du vara rök- och djurfri. Fast inkomst eller student som har borgensman. Referenser måste visas upp.
4 500 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Järfälla

1:a på 40 kvm i Jakobsberg uthyres omgående

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Jag har en etta i Jakobsberg på 40 kvm, 5 våningen. Det är eget kök med sittplatser och stor toalett med badkar. Den ligger precis vid pendeltåget och centrum. Den är fullt möblerad och i fräscht skick. Jag vill ha 5500kr/månaden och då ingår allt: Tv, internet, el, vatten. Inflyttning omgående till juni ev juli. Väldigt viktigt för mig att jag kan lita på den som hyr och vill se anställningsavtal Maila om du är intresserad!
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj