Quantcast
Till salu inom: ”

blocket duplo säljes

Duplo lego

Örnsköldsvik
Duplo

Lund
Duplo

Huddinge

Tidigare annonser till salu

Jag säljer fem set med Duplo. Leksakerna är i lekt men bra skick. I set nr 1, 2 och 3 är det 100 bitar inkl ett par fordon och "gubbar" + en stor byggplatta till varje. Pris 300 kr per set. Set 4 innehåller ca 40 bitar och en mindre byggplatta. Pris 100 kr Nr 5 är lite större duplobitar för mindre barn Pris 50 kr. Maila eller ring 0733 100917 Mvh Maria
En låda Duplo, totalt 175 delar med bland annat bilar, djur, gubbar, badkar m.m. 300:- Fisher Price-garage i fint skick. 50:- Röd vinterjacka från Polarn och Pyret (original) i stl 128, använd av ett barn under en säsong. Reflexerna dock slitna. 100:- Villervallajacka i fint skick, stl 128 och använd av ett barn under en säsong. 50:- Kläderna kan skickas mot fraktkostnad.
Jag är ute efter träleksaker och lego + böcker. Saker och märken som är av intresse; Träleksaker (av alla märken) BRIO leksaker (detta är av extra intresse) Lego och Duplo Barnböcker av god kvalité av Astrid Lindgren och Jan Lööf + andra intressanta svenska författare. Betalar dock inga överpriser, utan vänder mig till dig som har något av det jag söker, och som du vill bli av med. Vänder mig i första hand till dig boende på Gotland, då portot blir så dyrt annars. Bor själv i Vibble.
En hel flyttkartong med Duplo av varierande ålder. Mina barn har fått flygplatsen och zoo (några bitar saknas säkert...) + en massa bilar och gubbar från släkten. MÅNGA bitar, barnen kan bygga högre torn än sig själva och de tycker de är kul! Måste hämtas senast söndag. Tyvärr kan jag inte hjälpa till med transport då jag saknar bil. Den som hämtar först får den. Kan hämtas lö 08-17 och sö 08-21. Maila så ringer jag tillbaka. Säg när du kan hämta!