Quantcast
Till salu inom: ”

blocket fjällräven ryggsäck säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

ryggsäck

Ronneby
ryggsäck

Norrköping

Tidigare annonser till salu

Jackor & Ytterplagg, stl. 52 (L), herr Säljer min vattentäta skaljacka (original) från Fjällräven. Jackan är använd på en fjällvandring och har annars bara legat i garderoben. Förstärkningar på axlar och bak på ryggen gör att den passar perfekt när du bär ryggsäck på fjället eller hemma i stan. Vattentät dragkedja. Membran i Hydratic IQ. Pris i butik ca: 2500 kr 900:-
Säljer ett par stycken smidiga Fjällrävenryggsäckar. Perfekt ha låna ut på på fritids eller använda själv! Det är ett stort fack och ett litet. Det stora facket stängs med snöre och det lilla med dragkejda. Ryggen är något vadderad så den är skönt att bära. Väskorna är använda och begagnade och säljes i befintligt skick. Dock är de mycket fräscha! 100kr styck. Det är fjällräven original.
Jag säljer en nästan som ny (använt bara en gång under 2 dagar) ryggsäck Fjällräven Abisko för kvinnor. Den är 65 L. Framme delen kan öppnas helt (som en resväska) som gör packningen mycket lättare. Många fina detaljer som flyttbara remsor. Kolla videon på följande länken: http://www.naturkompaniet.se/Product/Product.aspx?id=108878 nypris 2300- Säljes för 1700 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ryggsäcken är inköpt från Naturkompaniets hemsida för ca 3 månader sedan. Den är i princip helt ny eftersom jag bara har använt den ett fåtal gånger. Det är det medföljande sittunderlaget som syns på bilden bredvid ryggsäcken. All information om ryggsäcken finns här: http://www.fjallraven.se/produkter/ryggsackar-och-vaskor/rucksack-no21-large Anledningen till att jag säljer den är för att jag är en fattig student som behöver pengar till sommarhyran. Priset kan sjunka något vid snabb affär. Ha det gott! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ryggsäck för dig som gillar vandringar i alla typer av terräng. Abisko är en lätt och smidig vandringsryggsäck med hög bärkomfort för uteliv året om. Sydd i hållbart och återvunnen nylon med smal siluett som passar lika bra för turskidåkning som på resande fot. Bärsystemet justeras enkelt efter rygglängden. Regnskydd medföljer. Mycket lite använd så den är i väldigt bra skick. Bredd 34 cm, höjd 80 cm, djup 35 cm. 75L Nypris 2500 kr (Naturkompaniet) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.